Logitech Extreme 3D Pro Media Markt

18 Mart 2024 04:35

13 Mart Çarşamba günü mağaza üzerinden Logitech Extreme 3D Pro ürününü aldım. Kutusunu yırtmadan sadece güvenlik bandını keserek açtım. Ürünü denediğimde kullanmak için aldığım oyunların bazılarında tuşların çalışıp joystick'in çalışmadığını fark edince 15 Mart Cuma günü mağazaya iade veya değişim için gittim. İnternet sitelerinde kutuyu açtığım için iade hakkımın olmadığı ancak değişim hakkım olduğu yazmasına rağmen yardımcı olmadılar. Üstüne bir de mağaza müdürü gibi yetkili bir çalışan onu 45 50 dakika beklememe rağmen dinlemedi ve azarlayıp tersledi! Ürünü teknik servise gönderdiler. İade veya değişim kararı oradan çıkacakmış. Büyük ihtimalle oyalama olacak sadece. Beni azarlayan arkadaşın adını falan aldım şikayetçi olacağım Media Markt tarafına umarım dikkate alırlar.

18 Mart 2024 09:00 (Şikayetten 4 saat sonra)

Merhaba Ömer T. “Logitech Extreme 3D Pro Media Markt” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

Ömer
Ömer
18 Mart 2024 15:16

Geri dönüşünüzü bekliyorum. Saçma hareketler sergileyen çalışanınızın adını buradan vermem de sakınca yoksa onu da söyleyeyim. Ayrıca iade hakkım olmadığını mağazada kabul ettim teknik servise de giderken değişimi de kabul edeceğimi ürünü kullanamayacağım için mağdur olduğumu bildirdim ancak iade olarak girmişler onu de yeni fark ettim.

19 Mart 2024 17:15

16 Nisan 2024 23:25

27 Aralık 2023 23:36
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 21:40

30 Aralık 2024 21:06