İsmail sonuçtan çok memnun

Hediye Kartı Pin Kodu Sorunu Ve Yetersiz Destek

Hediye Kartı Pin Kodu Sorunu Ve Yetersiz Destek
15 Aralık 2024 21:05

Media Markt'ın Galataport'ta düzenlediği GameZoneGameOn final etkinliğinde kazandığım 1000 TL'lik hediye kartının üzerinde herhangi bir yönerge olmadığından, pin kodunu kazımak yerine istemeden söktüm. Bu yüzden pin kodunu bilmiyorum. Instagram'dan yazdım, dönüş olmadı. Mail attım, pin kodunu görüntüleyemiyoruz diye yanıt verdiler. Müşteri hizmetlerini aradım, yardımcı olmadılar, kartı aldığınız yerle iletişime geçin dediler. Oysaki bana zaten Media Markt'ın düzenlediği organizasyon verdi bu kartı. Hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Artık bir dönüş bekliyorum.

16 Aralık 2024 08:51 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba İsmail B. “Hediye Kartı Pin Kodu Sorunu Ve Yetersiz Destek” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

17 Aralık 2024 20:26

Merhaba İsmail B. Talebiniz incelenmiş ve gerekli aksiyonların alınabilmesi için 241217-065456 kayıt numarası ile süreciniz başlatılmıştır. İncelemeniz tamamlandığında sizinle tekrar irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

24 Aralık 2024 12:30

Merhaba İsmail B. 241217-065456 kayıt numaralı süreciniz ile ilgili sizi aradık ancak ulaşamadık. “Hediye Kartı Pin Kodu Sorunu Ve Yetersiz Destek” başlıklı talebinizin devam etmesi veya farklı bir talebiniz olması durumunda bize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.

İsmail
İsmail
24 Aralık 2024 15:33

Maalesef okulda olduğumdan telefonu açamadım, ne yapmam gerekiyor?

Tekin
Tekin

Biraz olmuş ama belki okuyanlara yardımcı olur. Evet pin kodu gri alanda ve bant gibi parlak duruyor bandı söktüğünüzde ise pin kodunu değil bir version numarası görüyorsunuz. Tırnağınız ile sadece gri parlak bant alanı kazıyın. Bizim alıştığımız kazı kazanlardaki gibi durmuyor biliyorum

Atilla sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2025 15:43
Media Markt Hediye Çeki Kullanım Sorunu
Elif sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2023 13:49

Media Markt Kategorileri