Neriman sonuçtan çok memnun

17 Ağustos 2024 20:01
Neriman'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetimi çözüme kavuşturan müşteri hizmetlerine ve iade sürecinde yardımcı olan Maltepe Piazza Avm Mavi mağazasında çalışan Ceren Hanım'a teşekkür ederim.”

Maviden farklı günlerde aldığım 3 adet beyaz tshirt yaka kısmı ilk yıkamada sarardı. Hiç giymeden sorun bendedir düşüncesi ile bu sefer beyazlar için kullandığım bir deterjan ile elde yıkadım ama yine gitmedi. Fatura ve fişlerini attığım için muhtemelen kabul etmeyecekler. Ama ilk defa böyle bir şey ile karşılaşıyorum. Böyle bir leke oluşturabilecek herhangi bir üründe kullanmadım.

24 Ağustos 2024 16:58

3 Haziran 2024 tarihinde Maltepe Hilltown AVM Mavi mağazasından aldığım gömlek yakasında sararma oldu. Ürünün iç etiketini kullanmadan önce kestim ve faturam kayıp olduğu için buradan yazmak durumunda kaldım. Değişim/iade süreçleri için yardımcı olur musunuz lütfen?

Ek
18 Ağustos 2024 11:03 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sayın Neriman S., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

18 Ağustos 2024 16:52

Merhaba ürünlerim ile ilgili iade sürecimi gerçekleştirdim. Desteğiniz için teşekkür ederim

24 Ağustos 2024 17:01

24 Ağustos 2024 19:52

Tshirt şikayetim çözüldü. Gömlek şikayetini yeni paylaştım. İlgilenirseniz sevinirim

Hacer
16 Mayıs 2024 21:18

Fatma
08 Ekim 2024 18:37
Yağmur sonuçtan çok memnun

Yağmur
28 Temmuz 2024 09:52
"Mağduriyeti önlemek amacıyla fazlasıyla ilgiliydiler teşekkür ederim"
Fatih sonuçtan çok memnun

Fatih
23 Nisan 2025 19:10
"Teşekkürler sorunum giderildi. Müşteri hizmetleri hilda hanım ve Balıkesir avlu da bulunan mağazada kasada çalışan hanımefendi çok ilgili ve anlayışlı her zaman mavi..."
Esra sonuçtan memnun

Esra
12 Temmuz 2023 14:29
"Hızlı geri dönüş yapıldı teşekkürler"
Mavi Kategorileri