Aziz sonuçtan hiç memnun değil

İnceleme Sürecinde Gecikme Ve Mağduriyet

İnceleme Sürecinde Gecikme Ve Mağduriyet
21 Kasım 2024 14:37

20.10.2024 tarihinde M0042286535030 kodlu ürünü Mardin mardian AVM üzerinden; paça dönmesi ve kumaş hatası olduğunu düşündüğüm kot pantolonu incelemeye gönderdim. 15 iş günü içinde dönüş yapılacak denildi ve mesaj da öyle geldi. Bugün 24. İş günü hala herhangi bir cevap da gelmiş değil. Bizler iade için ürün götürünce üzerinden bir gün bile geçse sürenin dolduğu için işlem yapamıyoruz derler. Ama kendileri bir aydır beni mağdur ediyorlar. Hızlı bir şekilde tarafıma dönüş yapılmasını ve değişim talebimin kabul edilmesini talep ediyorum

26 Kasım 2024 13:18

Firmadan hala geri dönüş sağlanmadı. Mavi kalitesine hiç yakışmıyor yıllardır aldığım marka ilk defa öyle bir sorun yaşıyorum. Bir daha mavi mi almak asla.

13 Mart 18:19 (Şikayetten 15 ay sonra)

Değerli müşterimiz, Talebinizle ilgili ekiplerimiz gerekli bilgilendirmeyi yapmıştır. Her türlü soru ve talepleriniz için bizimle dilediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla

Mavi Pantolonun Kısa Sürede Yıpranması Ve Değişim Talebimin Reddedilmesi

Serhat
27 Ekim 2025 16:16
Ömer sonuçtan çok memnun

Ömer
03 Mayıs 2025 12:23
"Çok teşekkür ederim mavi ye E*** Bey de çok teşekkür ederim sağ olun ilginiz için"
Semra sonuçtan çok memnun

Siparişim Kayıp, Paramı Geri İstiyorum!

Semra
17 Ekim 2025 13:02
Ali sonuçtan çok memnun

Ali
02 Mart 2024 12:28
"Hızlı dönüş yapıp sorunu çözdüğünüz için teşekkürler"

Mavi Kategorileri