Furkan sonuçtan çok memnun

LCW Samsun Haremlik Selamlık Olmuş

03 Nisan 2024 18:09
Furkan'ın Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetlerine teşekkür ederim”

Sanat sokak, İlkadım/Samsun Bulvar AVM'de bulunan LCW mağazasından seçtiğim ürünleri denemek üzere annem ile deneme kabinlerine gittiğimizde, satış görevlisi anneme 'siz dışarıda bekleyin, erkekler rahatsız oluyor' diyerek dışarı çıkarmıştır. Kabinden çıktığımda, annemin fikrini almak için gelmesini istediğimi söyledim. Bunun üzerine satış elemanı, 'burası erkek giyinme kabini, içeride bayan olması erkekleri rahatsız ediyor' dedi. Ben de 'haremlik selamlık mı yaptınız? Biz hangi ülkedeyiz, şeriat mı geldi? ' diye tepki gösterdim. Satış elemanı ise 'hayır, bayram nedeniyle kabinlere almıyoruz' şeklinde yanıt verdi.
Ancak kabin girişi ya da içeride beklemenin bir farkı olmadığını, bu durumun kabin girişinde kalabalık oluşturduğunu belirttim. Mağaza müdürünü talep ettim ve a**** bey ile görüştüm. Özür dilemek veya yanlış uygulamayı düzeltmek yerine, bayramı bahane etmeye başladı. Mağaza yoğun değildi ve yoğun olsa dahi Türkiye'deki hiçbir mağazada kabinlere girmenin yasak olduğuna dair bir uygulama bulunmamaktadır. Aldığım eşyaları bırakarak mağazadan ayrıldım ve Piazza AVM'deki mağazanızda gördüm ki, tüm kabinlerde refakatçiler yardım etmekte ve oradaki satış sorumlusu herkesi sırayla kabinlere almaktadır. Mağaza müdürü ve satış sorumlusu çalışanlarınızın iletişim, kendini ifade etme ve satış teknikleri üzerine eğitim almalarını rica ediyorum. Cumhuriyet ile yönetilen bir ülkede 'içeride kadın olması rahatsız ediyor' demek, son derece rencide edici ve kırıcıdır. Kabin içerisinde giyinme durumumuzda rahatsız olunacak bir durum yoktur ve eğer böyle bir uygulama varsa, raflarınızda kara çarşaf görmekten memnuniyet duyarız. LCW markasından konu hakkında açıklama yapılmasını ve bilgilendirme yapılmasını bekliyor ve rica ediyorum.

03 Nisan 2024 18:17 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. LC Waikiki Ekibi

03 Nisan 2024 18:20

Konuyla ilgili verdiğiniz adrese bilgi ilettim. Tarafıma bilgi verildiğinde şikayetimi çekeceğim. Ve gelişmeleri takip edip buradan bilgilendireceğim.

04 Nisan 2024 13:41

Müşteri hizmetlerinin ilgisine teşekkür ederim konu ile ilgili Abdullah bey mağaza sorumlusu olarak geldi fakat reyon sorumlusu olduğunu öğrendim mağaza müdürüne gerekli bilgilendirme ve mağaza çalışanlarına gerekli uyarı yapılmış, ilgisinden dolayı LCW müşteri hizmetlerine teşekkür ederim.

04 Nisan 2024 13:42

Müşteri hizmetlerine teşekkür ederim

18 Ağustos 2024 22:08

30 Haziran 2024 17:52

10 Haziran 2024 22:51

25 Mart 2024 21:52
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2024 00:50
LC Waikiki Kategorileri