Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2023 12:22

LCW online mağazasından 7 gün önce aldığım 3 tişörtle ilgili ürün yanlış gönderildiği için mağaza online uygulamasına şikayet oluşturmuştum. Beni aradılar ürün etiket resimlerini WhatsApp'dan atın dediler. WhatsApp hattından bir türlü resimleri atamadım.

Karşımda yazışacak muhatap bulamadım. Sonra WhatsApp hattını telefonla aradım onlarda çözüm bulamadı. WhatsApp canlı desteğe bağlanın dedi. Canlı desteğe de bekle bekle ulaşamadım. Ben rahat kalıp 3 adet T-shirt sipariş ettim elime rahat kalıp 1 adet bol kalıp 2 adet T-shirt geldi. Müşteri hizmetleri olabilir. Oda T-shirt bu da T-shirt benzer ürün diyor. Aynı şey olur mu rahat üzerime tam oluyor. Bol kalıpta tişörtün içinde kayboluyorum.

Görüşmelerimde hatayı kabul ettiler. Olabilir. Ürünü geri gönderin hediye çeki gönderelim diyorlar. Yani mağdur edildim. Olayın devamında da mağduriyeti devam ettirmeye çalışıyorsunuz. Şimdi online alışverişi beceremeyen sitenize ürünü geri göndereceğim. Hediye çeki vereceksiniz.

Hata yapan sizsiniz cezasını ben niye çekiyorum. Beni niye hediye çekine mahkum ediyorsunuz. Sorunu çözmek için paramı niye vermiyorsunuz. Sizin bu kadar hata ve çözümsüzlüğünüze rağmen hediye çekini kabul edip. Hatalarla dolu bu siteden tekrar alışverişe devam mı etmeliyim. Beceremiyorsanız kapatın online alışverişi sitenizi. Paramla rezil ettiniz beni. Hatanızı kabul edip doğru bir çözüm yolu bulamıyorsunuz. Gerçi dua etmeliyim galiba rahat kalıp t-shirt yerine bol kalıp t-shirt yolladınız. Patates soğan da yollayabilirdiniz. Müşteri temsilciniz oda t-shirt bu da t-shirt sorun yok diyor.

15 Haziran 2023 23:27

Şikayet vara daha önce de yazdım. Beni aradılar. Ürün etiketlerini cevap olarak ekleyin dediler ekledim. Sonra tekrar aradılar. Yok ürünün iç etiketini ve fiyat etiketini de ekleyin dediler. Yani bir çözüm yok habire sunu yap bunu yap adam oyalıyorlar. Hatalarını telafi edici bir çözüm veya müşteriyi destekleyen, müşteriye önem veren bir anlayış yok mağazada.

Simdi şikayetim devamında ürünle ilgili görselleri etiketleri fatura vs. Paylaşacağım. Mağazanın sitesindeki ürün görsel ürün no açıklamalar kalıp vs. Hiçbiri gönderilen ürün etiketiyle niteliğiyle uyumlu değil. Mağaza ne sattığından ne gönderdiğinden bile bir haber. Kısacası LCW Online mağaza çok kalitesiz, vasat, tamamen sorun yumağı bir site. Bir daha bu siteden alışveriş mi asla. İkinci kez kandırılmaya tahammülüm yok. Yazıklar olsun LCW' ye.

13 Haziran 2023 12:24 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. LC Waikiki Ekibi

13 Haziran 2023 12:42

Şikayetimi inceleyin bakalım. Ne yapacaksınız merak ediyorum. Bir haftadır online uygulamanıza 3 defa şikayet yazdım. Kaale alıp dönüş yapanda yok.

13 Haziran 2023 14:12
LCW Online Mağazanın Kalitesiz Ve Yetersiz Satış Anlayışı.

Bir haftadır LCW müşteri hizmetleri WhatsApp uygulamasına 3 defa şikayet yazdım, ayrıca 2 defa müşteri hizmetlerini 2 defa aradım ilgilenen yok. Şikayet var sitesine şikayetimi yazalı 1 saat olmadı LCW den aradılar etiketleri şikayet var uygulamasından cevap olarak ekleyin dediler. O yüzden etiket resimlerini yolluyorum. Şikayet varın gücüne helal olsun teşekkürü hak ediyor. Mağazanın kendi uygulaması ve müşteri hizmetleri hattının yapamadığını yapıyor.

14 Haziran 2023 19:50

Adamlara etiketleri yolladım. Bugün tekrar aradılar. Yok ürünün iç etiketini fiyat etiketini de yollayın diyor. İyice alaya aldılar olayı. Resimde görünüyor fiyat etiketleri yok yırtıp ta göndermişsiniz. İç etiketi dis etiketi daha ne fantazi yapıyorsun. Ac bak bilgisayarına urunu çıkış yaparken hangi barkoddan çıkış yapmissin. Müşteri hangi urunu istemiş bak karsilastir. İsi yokuşa sürmeye fantazi yapmaya gerek yok. Müşteriyi daha fazla mağdur etme. Biraz esnaflık alışveriş ahlakin olsun. Kalıbınıza sizin. Essegi adam sanan bizlerde asil kabahat sanırım

16 Haziran 2023 13:10
LCW Online Mağazanın Kalitesiz Ve Yetersiz Satış Anlayışı.

Mağazadan sipariş verdiğim sipariş detayı

16 Haziran 2023 13:11

Mağazadan tarafıma kesilen fatura

16 Haziran 2023 13:12
LCW Online Mağazanın Kalitesiz Ve Yetersiz Satış Anlayışı.

Mağazadan sipariş verdiğim 3 adet ürüne ait ürün no ve ürünün özellikleri ve kalıbını gösteren mağaza ürün satış görseli sayfaları

16 Haziran 2023 13:13
LCW Online Mağazanın Kalitesiz Ve Yetersiz Satış Anlayışı.

Mağazadan sipariş verdiğim 3 adet tarafıma yollanan ulaştırılan ürüne ait ürün no ve ürünün özellikleri ve kalıbını gösteren mağaza ürün satış etiketleri. Ürün üzerinde asilidir. Ayrıca giydiğinizde de kalıp farkı bariz. 2 ürün bol kalıp geldi içinde yüzüyorum

16 Haziran 2023 13:13

Ha bir de unutmadan mağaza ürün fiyat etiketlerini de göndermeniz lazım yoksa işlem Yapamayız diyor. Maalesef fiyat etiketi yollayamıyorum. Çünkü gönderirken etiket üzerinden fiyat belirten kısımları kesip, yırtıp göndermişsiniz. Sanırım bundan da bir habersiniz. Yoksa seve seve mağazanıza yardımcı olurdum.😂😂😂

16 Haziran 2023 13:14

21 Haziran 2023 22:07
LCW Online Mağazanın Kalitesiz Ve Yetersiz Satış Anlayışı.

Bu gümde bana bu e postayı atmışlar.

21 Haziran 2023 22:08
LCW Online Mağazanın Kalitesiz Ve Yetersiz Satış Anlayışı.

Bende b cevabi yazdım. Sanırım herhangi çözüm olmayacak.

Murat sonucu yetersiz buldu

18 Eylül 2024 13:26
İshak sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2023 18:59
Nihal sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 17:26
Online Sipariş İptal Sürecinde Yaşanan Zorluklar
Bircan sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 13:14
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
06 Şubat 2025 21:24