Hakan sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2024 13:31

06.02.2023 tarihinde LCW mağazasının online sitesinden trekking bot satın aldım. Ancak fazla kullanmama rağmen taban kısmında yırtılma meydana geldi. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek ürünü incelemeye gönderdim. Fakat ürün, bakım kurallarına uyulmaması gerekçesiyle iade edilmediği belirtilerek olduğu gibi geri gönderildi. Botun taban kısmı kolaylıkla yırtılacak bir yer değildir ve bu durumu ilk kez yaşıyorum. Yetkililere sesleniyorum; lütfen gerekeni yapın. Aksi takdirde hakkımı yasal yollar ile arayacağım.

05 Şubat 2024 13:19

LCW online mağazasında aldığım botun tabanında yırtılma oldu inceleme için gönderdim gelen sonuç: bakım kurallarına uyulmamış, şaka gibi aldığım botun tabanı 1 yıl bile geçmeden yırtılıyor durumu düzeltmek yerine bana bakım kurallarına uyulmamış deniliyor lütfen sorunumu çözün gerekirse ben yasal yollardan hakkımı arayacağım

Ek
05 Şubat 2024 13:59 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. LC Waikiki Ekibi

10 Şubat 2024 14:22

Şu an tekrar iadeye gönderdim bakalım bu kez sonuç ne çıkacak, duruma göre hareket edeceğim, gerekli yasal yollardan hakkımı arayacağım

14 Şubat 2024 15:18

2. Kez inceleme için gönderdim ve arkadaşlar hiçbir açıklama gereği duymadan gönderdiğim gibi onlarda aynı şekilde bana tekrar göndermiş artık hakkımı yasal yollardan arayacağım ve bu hareket LCW gibi kurumsal bir firmaya yakışmadı.

26 Mart 2024 14:21

21 Aralık 2023 13:45