Alev sonuçtan memnun

Lc Waıkıkı | Perlavista AVM Değişim/İade Sorunu

18 Temmuz 2023 14:07

13.07.2023 tarihinde LC Waikiki | Perlavista AVM'den ürün aldım. Bugün 18.07.2023'de ürünü değişim için mağazaya götürdüğümde fişim olmadığı için outlet ürün olması sebebiyle değişim ve iade yapamayacağımı ancak outlet mağazasından değişim yapılabileceğimi söylediler. Oysa her alışverişte cep telefonu numaramı alıp, bu da fişe gerek olmadan değişim ve iade için telefonumu vermemin yeterli olacağını söylemelerine rağmen. Bunu söylediğimde de her alışverişi işleyemiyoruz, sistemsel bir hata olmuş olabilir dediler. Öyleyse telefonumuzu almanızın mantığı ne, bu izinleri size niye veriyoruz? Böyle bir durumda işimize yaramayacaksa telefonları almanızın başka bir sebebi mi var? Ayrıca outlet ürünü aynı mağazada satıp iade almamanızın sebebi ne olabilir? O zaman satışını da yapamayacaktınız. 5 gün içinde ne değişti, açıklar mısınız? Çünkü kasadaki arkadaşlarınız yapabileceğimiz bir şey yok, isterseniz müşteri hizmetlerine şikayetinizi bildirin dediler. O yüzden size soruyorum.

18 Temmuz 2023 14:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. LC Waikiki Ekibi

Müşerref
09 Haziran 2023 02:27