29 Aralık 2024 09:45

LCW Kartal outlet şubesinden birkaç ürün hediye gelmiştir. Bana fişi ya da değişim fişi yoktur. Ürünler etiketli bir şekilde elimdedir. Değişim yapabilmek için merkez depoda çalışan bir arkadaşımın Yalova'daki herhangi bir şubeden rica edip bana yardımcı olmasını söyledim. Vega AVM'deki LCW mağaza müdürü tamam gelsin değişim yaparız demiş kendisine. Fakat ben ürünleri alıp götürdüğümde ürünlerin outlet ürün eski sezon ürün olduğunu söyledi ve değişim yapamayacağını söyledi. Fişsiz değişim bir prosedür biliyorum, ben sadece rica üzerine gittim. Mağaza müdürleri inisiyatif kullanabilirler bu konu hakkında biliyorum. Sadece mağaza müdürü kendi mağazasında eski sezon ürün olmasını istemediği için bence değişim yapmadı. Madem belli bir prosedür var, fişsiz değişim kabul etmiyorsunuz, madem o zaman ürünler yeni sezon olsaydı değişecekti, sadece eski sezon olduğu için değiştirmedi. Yalova Vega AVM mağaza müdürü ve mağaza çalışanlarına şikayetçiyim. Elimdeki ürünler etiketli bir şekilde durmaktadır. Hiç giyilmemiştir. Dediğim gibi bir prosedür var, ben farkındayım fakat bir inisiyatif kullanılabileceğini de biliyorum. Daha önce de bu şekilde yardımcı olan mağaza müdürleri olmuştu. Konu ile ilgili yardımınızı talep ediyorum ve şikayetimi de söylüyorum. Elimdeki ürünleri sonuç itibariyle giymeyeceksen bir anlamı yok ki elimde durmasının. Ben iade talep etmiyorum. Değişim talep ediyorum. Sonuç itibariyle lütfen bana yardımcı olunabilir mi?

29 Aralık 2024 13:10 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Aktardığınız konuyu değerlendirmeye aldık. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Tüm öneri ve görüşlerinizi bize ulaştırabilirsiniz. LC Waikiki Ekibi

21 Eylül 2024 18:41
LCW Değişim Şikayeti
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Eski Sezon Barkodlu Ürün Değişiminde Yaşanan Zorluklar

lcw-eski-sezon-bahanesiyle-hediye-pantolon-degisimi-reddedildi-1.jpg
Çağla sonuçtan memnun

Çağla
05 Nisan 2025 11:58
"Teşekkürler yardımcı olan arkadaşlara"

LC Waikiki Kategorileri