Ni̇hat sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 23:41

22 Mart 2024 Cuma günü saat 14:45'te Ankara-OSTİM şubesindeki hesabıma yatan 115 bin TL'yi çekmek için saat 15:25'te Elazığ Carşı şubesine gittim. Paramı çekmek istediğimi belirttim, bir süre bekledikten sonra kasadaki bayan, Ankara-OSTİM şube portföy yöneticim olan y*s*** ile görüştüğünü ve y** **** 'in paranın yeni yattığını, bu parayı bugün nakit olarak veremeyeceklerini, Pazartesi gelmem gerektiğini söylediğini iletti.

Ben de böyle bir haklarının olmadığını, bu paraya ihtiyacım olduğunu ve ödeme yapmaları gerektiğini ifade ettim. Bayan, Ankara-OSTİM şubesi y--s---'in buna onay vermediğini söyleyince cep telefonumdan OSTİM şubesi y--s---'i aradım. Y**s***'e parayı ne gerekçeyle ödemediğini sorduğumda bana 'Bu para yeni yattı ve para kazanmayacağım bir işlemi yapmak istemiyorum' şeklinde cevap verdi.

Ben de sözleşmemde böyle bir şartın olmadığını ve bugün çek ödemem olsa nasıl ödeyeceğimi sordum. Y--s-- işe 'Sözleşmede yazıyor, hatta hesabınızı kapatma yetkim bile var' şeklinde cevap verdi. Ben de 'Kapatabiliyorsanız, gücünüz yetiyorsa kapatın' diyerek tavrımı netleştirdim.

Y--s---, yetkilerinin kendisine istediğini yapma hakkı verdiğini ima ederek konuşmaya devam edince, paramı ödemek zorunda olduklarını söyledim. O da bana 'Paranızı öderim ama hesabınızı da kapatırım' dedi. Ben de 'Ne haliniz varsa görün' dedim ve telefonu kapattım.

Akabinde kasadaki bayan önüme hesap kapatma dilekçesini uzatarak, bu dilekçeyi doldurmam karşılığında paramı ödeyebileceklerini söyledi. Dilekçeye y**s***'in tehdidiyle hesabımın kapatıldığını, kapatmak istemediğimi yazdım ve paramı alıp bankadan ayrıldım.

Müşteri memnuniyet merkezini arayarak şikayetimi 17--81 numarasıyla bildirdim. Bankadan ayrıldıktan 10-15 dakika sonra telefonuma 'Sayın Müşterimiz, tüm kanallarınız kötüye kullanım nedeniyle Ankara-OSTİM Şubesinden kullanıma kapanmıştır.' şeklinde bir mesaj geldi ve tüm bankacılık işlemlerime erişimim kapatıldı.

Bankanızın bir çalışanı tarafından uygulanan bu keyfi uygulamaya bir haftadır cevap bekliyorum ama benzer bir zihniyetten dolayı olsa gerek cevap alamıyorum ve bir haftadır tüm bilgilerime erişemiyorum, ciddi anlamda mağdur oldum.

Sonuç olarak, 3 gün içinde 115 bin TL'lik paramdan nasıl para kazanılacağını bilmediğim ve şüpheye düştüğüm bir süreçte 'faiz hassasiyeti' o gün itibariyle benim için anlamını yitirmiştir. Faiz hassasiyetine olan inancım kalmamıştır.

01 Nisan 2024 08:52 (Şikayetten 2 gün sonra)
01 Nisan 2024 12:10

İşiniz gücünüz otomatik mesaj göndermek 10 gündür aynı şeyi yapıyorsunuz. Her adımınız sahte bana göre.

01 Nisan 2024 12:14

Diğer bankalardan hiçbir farkınız yok faizsiz sistem adı altında insanların hassasiyetlerini çok güzel kullanıyorsunuz

Cem sonuçtan hiç memnun değil

Bankada Para Yatırma İşlemi Engellendi

28 Kasım 2024 12:46

13 Şubat 2024 01:29
Abdulkerim sonuçtan hiç memnun değil

Kuveyt Türk Yüksek Meblağ İşleminde Yaşanan Zorluklar

Abdulkerim
28 Ocak 2025 14:56
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2023 12:15
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 19:49

Kuveyt Türk Kategorileri