Betül sonuçtan hiç memnun değil

Kuveyt Türk Trade Plus'da Rüçhanların Görünmemesi Ve Müşteri Temsilcileri

13 Şubat 2024 21:53

Kuveyt Türk TradePlus uygulaması ile aldığım hisse senedi, bedelli sermaye artırımına gitti. Rüçhan haklarım TradePlus'a yansımayıp, mobil şubede ancak görüntülenebiliyordu. Vakıf Katılım ile çalıştıkları için önce Vakıf Katılım'ı aradım ve rüçhan haklarımı hisse senedine dönüştürmek istediğimi belirttim. Onlar da doğal olarak Kuveyt Türk hesabıma erişim hakları olmadığından bunu Kuveyt Türk üzerinden çözebileceğimi ifade ettiler. Kuveyt Türk müşteri temsilcisiyle görüştüğümde konuya hakim olmadıkları açıktı. Rüçhan hakkı nedir, önce bunu anlattım. Anladıklarını düşünerek konuşmaya devam ettim, ancak yanlışlıkla rüçhan haklarımı tamamen satacaklardı ki, 'Tamam, siz işlem yapmayın' dedim. 24.02.2029 tarihine kadar işlem yapmadığımda zaten rüçhan haklarım hisse senedine dönüşecekti; mecburen bu tarihe kadar bekledim. Önceden dönüştürebilseydim, para ihtiyacım olduğunda hisse senetlerimi karla satabilirdim. Evet, şimdi de kardayım ama para o zaman lazımdı. Bence Kuveyt Türk temsilcileri, işlerin Vakıf Katılım üzerinden yürüdüğünü düşünerek konuya hakim değiller veya bana konuya hakim olmayan temsilciler denk geldi.

14 Şubat 2024 08:03 (Şikayetten 10 saat sonra)

26 Mart 2024 13:43
Kuveyt Türk TradePlus Eksik Para
Günay sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2023 13:38
Varol sonuçtan çok memnun

29 Temmuz 2024 12:50
"Teşekkür ederim. Sorun şu an itibarıyla çözüldü."
Kuveyt Türk Hisse İşlemlerinde Sorun

Kuveyt Türk Hisse Senedi İşlemleri 4 Aydır Yapılamıyor

17 Eylül 2025 15:24
kuveyt-turk-hisse-senedi-islemleri-4-aydir-yapilamiyor-1.jpg
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 12:47

Kuveyt Türk Kategorileri