Recep sonuçtan hiç memnun değil

Kuveyt Türk Müşterilerini Yanlış Bilgi Vererek Mağdur Ediyor

25 Temmuz 2023 00:57

Kuveyt Türk müşterisiyim. Sepet hesabına belli miktar para yatırmak istedim sitelerinde bunun için yatırım hesabı açılması gerektiği yazılıydı ve sepet hesabına aktarılan paranın %50si katılım hesaplarında %50 ise hisse senedi alımında değerlendirilecek yazılıydı. Başkaca da bir bilgi yoktu. Yatırım hesabı açtım ve sepet hesabı oluşturdum. Sonrasında istediğim miktarı sepet hesabına atmak istedim ama nedense para gitmedi. Herhalde önce yatırım hesabına para yatırılacak oradan da sepet hesabına aktarılacak diye düşündüm ve öyle yaptım ve oradan sepet hesabına parayı aktarırken bu sefer bir kısmı aktarılabildi ancak geride bir miktar kaldı ve bloke oldu. Durumu anlamak için 22 Haziran’da 19:23’de hemen 08502510123 numaralı telefonu arayarak müşteri temsilcisi bey ile görüştüm. Durumu anlattım ne yapmak istediğimi o ana kadar neler yaptığımı anlattım sonra uzunca bir inceleme yaptıktan sonra blokenin hesabı yeni açtığımdan yani hesap onayı gelmediği için kaynaklandığını ve bana SMS ile bildirim geleceğini ondan sonra o kalan parayı da sepet hesabına yatırabileceğimi söyledi. Bu görüşme tam 18 dakika. 48 Sn. Sürdü. Ertesi güne kadar SMS bekledim gelmedi. Sonra hesabımı kontrol ettim ve kalan miktar ile hisse fonu alındığını gördüm. Şok oldum zira bana verilen bilgiyle alakası olmayan bir şey gerçekleşmişti yani önceki görüştüğüm müşteri temsilcisi beni yanlış bilgilendirmişti. Durumun düzeltilmesi için yeniden 23.06'da 15:07’de 08502510123 numaralı telefonu arayarak müşteri temsilcisi bayan ile görüştüm ona da durumu tane tane anlattım. Benim yaptıklarımı inceledi ve bir anlam veremedi. Açıkça bu hesap hakkında bilgisi olmadığını bu şekilde arayan ilk müşteri olduğumu söyledi. Ben de müşteri temsilcisi olarak her hesaptan bilgi sahibi olmaları gerektiğini belirttim. Tam 34dk. 50 Sn. Sonrası talep oluşturacağını ve ivedilikle durumun çözüleceğini belirtti. Ben ise eski tecrübelerimden bunun böyle olmayacağını anlamıştım ki yanılmadım da. 23 Haziran’da oluşturulan talebe ancak 12 Temmuz’da alakasız SMS cevabı geldi. Benim talebim sitelerinde belirttikleri gibi yatırılan miktarın %50 sinin katılım hesabında %50siyle de de zay fonu alınmasıdır. Ama belirttiklerinin aksine kendi personellerinin bile bilmediği, müşterilerini yanlış yönlendirerek yatırımımın %75’inin katılım hesabında %25 inin de zay fonu alınmasına neden oldular. Ben onlara bu işlemlerin yapıldığı gün durumu ilettim ama onlar benim aklımla alay edercesine alakasız cevap vererek dalga geçtiler.

27 Temmuz 2023 09:36 (Şikayetten 2 gün sonra)
Recep
Recep
29 Temmuz 2023 19:47

Maalesef banka hiçbir şekilde benimle iletişime geçmedi. Ben buraya yazana kadar onlara her kanaldan ulaşmaya çalıştım ama onlar sürekli alakasız SMS cevabıyla geçiştirdi. Müşteri temsilcilerinin hiçbir şeyden haberleri yok beni bilgili birisine bağlayın dediğimde ise bizim böyle bir yetkimiz yok dediler. En son kendi şubemin temsilcisini aradım onun da bilgisi yok. O da diğerleri gibi merkezi arayacağım gün içerisinde döneceğim dedi dönmedi. Ertesi gün yine ben aradım merkezden dönüş olmadı dedi yani düşünsenize basit bir hesap bilgisi almak için bin dereden su getirtiyorlar ve müşteri, şube temsilcisi dahil kimsenin bilgisi yok. En sonunda bilen birini bağladılar onu da bana değil o şube temsilcisine anlatıyor o da bana ama anlaşamadık zira söylenilenlerle olan birbirinden farklıydı. En sonunda şube temsilcim rica etti bizzat siz konuşun müşterimizle diye ancak o şekilde doğrudan bilgi alabildim ama hesap konusunda söylenilen ile olan arasında farklılık var mağduriyetim konusunda başka bir hesap önerisiyle görüşmeyi sonlandırdık yani gerçekten insanı paranızla rüsva ediyorlar ben böyle bir zihniyet görmedim yazıklar olsun.

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 12:56
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2024 18:14
Kuveyt Türk İade Edilmeyen Kampanya
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Kuveyt Türk Trade Plus Uygulaması Ve Sorunlu Haylaz Algoritmaları

24 Eylül 2024 00:31