Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Kuveyt Türk Kuveyt Yurt Dışı Mobil Bankacılık Erişim Sorunu

31 Aralık 2023 15:01

Kuveyt'te bulunan kiralık kasamın ödemesi için IBAN'ıma ve mobil bankacılığıma ulaşmak istiyorum ancak yurt dışındayım. Banka görevlisinin ödeme mailine IBAN'ıma ihtiyacım olduğunu belirttim, ancak 2 hafta oldu hala dönüş yapılmadı. Ödeme yapmam gerekiyor ve mobil bankacılığıma erişmem gerekmekte. Hesap numarası istiyor, telefon aktivasyonu talep ediyor ve hattı takmamı istiyor. Sadece IBAN'ımı verin ki içine para yatırıp kasa ödemesini gerçekleştireyim.

31 Aralık 2023 14:52

Kuveyt Türk bankasından kasa kiraladım. Sözleşmemde herhangi bir fiyat artışı olması durumunda, bunun tarafıma 30 gün önceden haber verilmesi şeklinde bir ibare bulunmaktadır. Fakat bu fiyat artışının tarafıma haber verilmesi bir yana verilme şekli de oldukça üslupsuz bir şekilde gerçekleşmiştir. Bu durum tarafıma bir mail ile kesinlikle 30 gün önceden değil, bir banka temsilcisinin kesinlikle profesyonel olmayan tarzda bir yazışması ile sanki nezaketen haber verilmiş gibi haber verilmiştir. Bu noktada bankadan kaynaklı bu durumda kasa fiyatımın sözleşmemde yazan tutardan alınmasını istiyorum. Zira yurt dışında olduğumdan dolayı kasayı boşaltamadığım gibi bankaya olan güvenim de azalmıştır. Maillerime katiyen dönüş yapılmamaktadır ve bu durum beni her geçen gün mağdur etmektedir.

01 Ocak 2024 08:15 (Şikayetten 17 saat sonra)
Ezgi
Ezgi
01 Ocak 2024 18:58

Sizi yurt dışında olduğum için arayamıyorum burayada yurt dışı telefonumla kayıt olmadım. Bana lütfen profesyonel şekilde mail olarak ulaşmanızı rica ediyorum

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 01:43

29 Ocak 2024 13:42
Ramazan sonuçtan çok memnun

18 Aralık 2024 20:03
"Problemim çözüldü. Teşekkür ederim"

Kuveyt Türk Mobil Bankacılıkta Hesap Aktifleştirme Sorunu

09 Mayıs 2025 21:18