Fatih sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 2024 00:17

Kuveyt Türk kredi kartımdan 08.02.2024 tarihinde bana mesaj dahi gelmeden bilgim dışında Google Ads adlı yere 480 TL, 420 TL ve 340 TL olmak üzere üç kez peş peşe para çekilmiş. Üstelik kartım alışverişe kapalıyken, Kuveyt Türk'ten mesaj dahi atılmadı. Ben mobil bankacılık hesabımı kontrol ederken şans eseri gördüm. Kendim 1 liralık alışveriş için mesaj almadan işlem yapamıyorum, ama benim haberim olmadan bu alışverişler nasıl oluyor? Müşteri hizmetlerini aradım, telefona çıkan F***** adlı temsilci 'Kartınızı alışverişe kapattım' dedi ve 'Hatta bekleyin, sizi aktarıyorum' dedi. Sonra aktardığı kişi 'Kartınız alışverişe açık, kapatılmamış' dedi. Biz kime güveneceğiz? Peş peşe aynı sorun oluyor. Bu durumu düzelttiler. Kartımı sonra başka bir temsilciye aktardılar. Aktarılan temsilci 'Mail atacağım, onun çıktısını alın, doldurun, resmini çekin ve bize mail atın' dedi. Kısacası, mağdurken bile daha fazla mağdur eden, zulmeden bir sistem var. Gecenin yarısında ben nereden form çıkarıp doldurup size göndereyim? Neden bilgimiz dışında bunlar oluyor, hem de kart kapalıyken? Kısacası, müşterinin hiçbir değeri yok. Bu nasıl bir düzen? Empati yapabilen yok mu?

14 Şubat 2024 00:50

Kuveyt Türk 6 gündür maddi ve manevi olarak mağdur ediyor kredi kartım kullanıma kapalıyken bilgim dışında kullanıldı. Kuveyt Türk bankası'nın bu sorumsuzluğun'dan dolayı, hisse senetlerimi satmak zorunda kaldım nakit parayla işlerimi yapayım dedim bu seferde nakit paramı bile kullanmama engel oldu mobil şube dahil bütün kanalları kapattık mesaj geldi yani mağdur etmişti 6 gün oldu hatasını telafi etmek yerine iyice mağdur etti.

12 Şubat 2024 08:12

08.02.12.2024 tarihinde Defalarca müşteri hizmetlerini aradım şubeye gittim durumu bildirdim gün içinde sizi arayacağız dediler kayıp çalıntı durumu yani acil bir durum olmasına rağmen 4 gün geçti hiç kimse aramadı 4 gündür kartımı kullanamıyorum bütün işlerim aksadı maddi ve manevi olarak Kuveyt Türk bankası ve ilgilenmeyen yetkililerden şikayetçiyim

13 Şubat 2024 15:30

6 güne gireceğiz İstanbul Kuveyt Türk Yenibosna şubesi telefonlarıma cevap vermiyor halbuki cuma günü bana dönüş yapacaklarını söylediler şu an hiçbir hesabıma giriş dahi yapamıyorum bütün isterim ödemelerim aksadı bu kadar tuhaf bir durum ilk kez yasıyorum

20 Şubat 2024 10:24 (Şikayetten 11 gün sonra)

Değerli müşterimiz, 1760376 numaralı bildiriminiz üzerinden bilgi verilecektir.Kuveyt Türk Katılım Bankası

26 Şubat 2024 11:00

20 gün olacak bu kadar acil bir durum birtane yetkili aramadı bilgi vermedi hayatımda bu kadar sorumsuz bir kurum görmedim 20 gündür mağduruz birtane arayan yok defalarca şikayet oluşturduk yazıklar olsun

03 Mart 2024 21:08

1 ay geçti maddi manevi zarara uğratan Kuveyt Türk tek bir arama yapmadı.

17 Mart 2024 00:22

2 ay olacak ne bir özür ne de maddi kayıp için tek bir arama dahi yapmadı Kuveyt Türk

Seray
Seray

Merhaba, Öncelikle umarım çözülmüştür sorununuz, benzer bir olay başıma geldi, çözüm oldu mu acaba nasıl bir yol izlediniz teşekkürler

10 Temmuz 2023 09:46
Cumhur sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 14:38
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Kuveyt Türk'te Hatalı İade İşlemi Ve Yanlış Borçlandırma Sorunu

27 Temmuz 2025 01:37