Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2023 14:35

22.03 tarihinde Mersin Gmk mağazasından bebek ürünü alışveriş gerçekleştirdim. Yıkama sonrası 2 adet üründe delinme gözlemledim ve dün (26.04) en yakınımdaki mağaza olan Sayapark AVM ile görüşmeye gittim.

Kasadaki beyefendiye durumu izah ettim fakat o kadar prosedürden, müşteriyi anlatmaktan bağımsız ki beni yeterince dinleyip anlamadı. Normal değişim olarak anladı farklı ürün alınabilir dedi. Tekrar izah ettim bu kez sizinle f*** bey ilgilenecek diyerek ona yönlendirdi. F*** bey de sağ olsun yardımcı olmak yerine bana biz şahıs mağazayız, baby ürün de satmıyoruz siz Gmk mağazasına gidin dedi.

Koton'da 3 yıl kasa personeli olarak çalışmış birisi olarak bu durumu, f*** beyi ve diğer kasa görevlisi (!) olduğunu düşünen beyefendiyi kınıyorum. Önceliğiniz daima müşteri memnuniyeti olmalıydı fakat siz bir habersiniz bu durumdan. Koton'u temsil ediyorsunuz ve ne yazık ki başarılı değilsiniz!

27 Nisan 2023 17:45 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim için gerçekten çok üzüldük. Size yardımcı olabilmemiz için iletişim bilgilerini bizimle paylaşabilir misiniz? Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz. Sevgiler

30 Nisan 2023 13:02

Merhaba, iletmiş olduğunuz bildiriminize istinaden tarafınıza en kısa süre içerisinde dönüş sağlanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Sevgiler Tüm görüş ve önerilerinizi aşağıdaki iletişim kanallarından bize iletebilirsiniz. [email protected]

03 Mayıs 2023 15:36

Herhangi bir geri dönüş sağlanmadı?

Koton Mağazalarında Alarm Çivisi Güvenliği Sorunu

Dilara
25 Eylül 2025 10:52

Nazlı
16 Aralık 2025 00:23
Koton’dan Alınan Pantolon Kısa Sürede Deforme Oldu, Fişsiz De Çözüm Bekliyorum
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Koton Club Puanımı Kullanamadan Mağazada Mağdur Edildim

Özge