Gülşen sonuçtan çok memnun

Maltepe Piazza Avm Koton Satış Personelinin Aşağılayıcı Tutumu

25 Ocak 2024 21:28
Gülşen'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetvar hattına ve Koton görevlilerine sorunla ilgilendikleri için teşekkürler.”

25.01.2024 tarihinde Maltepe Piazza alışveriş merkezine gittim. Koton mağazasından üç ürün aldım. Aldığım ürünleri kasaya getirdim. Yan taraftaki müşterinin kredi kartındaki puandan ödeme yapmak istemesi üzerine, benim de kredi kartımdaki son kullanım tarihi yaklaşmakta olan ParafPara puanlarımı hatırladım. Kasiyere kartımdaki puanı görebilip göremediğini sordum. 'Tabii ki' yanıtını aldım ama o anda kredi kartımın yeni olduğunu ve şifresini hatırlayamadığımı fark ettim. Halkbank müşteri hizmetlerini aramak için poşeti kasada bırakarak telefonumu elime aldım. O sırada yan taraftaki kasiyerin 'müşteri şüpheli' şeklinde cihazına bildirim gönderdiğini gördüm.

Bu durum karşısında kendimi son derece aşağılanmış hissettim. 11 yıldır devlet memuru olarak görev yapmaktayım ve böyle bir muameleyi hak etmediğimi düşünüyorum. Bu davranış çok onur kırıcıydı. Kredi kartımı yalnızca çevrim içi alışverişlerde kullanmak amacıyla almıştım. Gerçek hayatta kullanmadığım için şifresini unutmam gayet doğaldı. Daha sonra şifreyi telefonuma kaydettiğimi hatırladım. Tekrar kredi kartıyla ödemek istediğimde bu kez puanların gözükmediğini fark ettim ve İş Bankası'ndaki maaş kartımla tek seferlik ödemek zorunda kaldım. Fiş üzerinde 'f. K.' yazıyor olmasına rağmen şikayetimi dile getiren yan kasadaki diğer kasiyerdi.

25 Ocak 2024 21:50 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Merhaba Gülşen Hanım, öncelikle tarafımıza iletmiş olduğunuz konu nedeniyle üzüntülerimizi bildirir ve bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. İlgili ekiplerimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Sevgilerimizle, Koton Müşteri İlişkileri

01 Şubat 2024 13:23

Vehbi sonuçtan hiç memnun değil

Vehbi
23 Ekim 2023 15:59
İnci sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Kayıt Ve İlgisiz Personel Nedeniyle Güven Sorunu Yaşadım

İnci
19 Eylül 2025 08:37

Açelya
11 Ekim 2024 00:00

Koton Mağazasında İndirim Uygulanmadı Ve Personel İlgisiz Davrandı

Fadime
01 Ekim 2025 19:52
Cangül sonuçtan hiç memnun değil

Antares Koton Satış Danışmanı

Cangül