Kosifler Oto BMW S1000 RR Motorumun Rodaj Bakımında Yaşadığım Sorunlar Ve Mağduriyetim

11 Eylül 2024 20:40

Ben O**** G*******. 2023 yazında BMW S1000 RR motor aldım. 1000 kilometre bindikten sonra, 08.04.2024 tarihinde rodaj bakımına servise getirdim. Yağ boşalttıktan sonra içinden parçalar gelmiş ve servis beni arayıp durumu anlattı. İnceleneceğini söyleyip motoru teslim etmeyeceklerini bildirdiler. Fabrikayı arayıp motorun rodaj bakımına geldiğinde, yağı boşalttıktan sonra yağ haznesinden parçalar çıktığını söylemişler. Fabrikada her gün motorun değişik yerlerini söktürüp, o parçanın nereden kaynaklandığını araştırmak için motorun her yerini söktürmüşler. 07.07.2024, yani 3 ay sonunda, servis bize sandık motor geleceğini söyledi. Daha sonra, 24.08.2025 tarihinde sandık motor gelmiş ve ben bu işlemler sırasında hiç aranmadım. Bayiden veya Borusan’dan kaç kere şikayet ettim Kosifler Antalya’yı ve en son şikayet ettiğim zaman, 09.09.2025 tarihinde motorun montajı için randevu verdiklerini ve bana mesaj geleceğini belirttiler. 2 hafta daha bekledim ve 09.09.2025 tarihinde akşam üzeri servise geldiğimde motoru şaseye koymuşlar. Aynı benim gibi mağdur olan başka bir motora benim radyatör hortumunu takmışlar. Şimdi de bizim hatamız diyorlar. Türkiye'de servisleri arayıp hortum tedarik etmeye çalışacaklarını söylediler. Bulamazsak fabrikaya sipariş edeceğiz. O da bir iki ay içerisinde gelir diyor servis. Motorun serviste kalma süresi 6 aya girdi ve şu an 1 ay daha hortumun gelmesini bekleyecekmişim. En sonunda ben nereden BMW aldım, kaç aydır motora binemiyorum. Böyle bir firmanın bu duruma beni sokması ve işlemlerin hiçbiriyle ilgilenmemesi çok üzücü bir olay oldu benim için. Buradan bütün BMW üst yetkililerine sesleniyorum. Ben bu motoru istemiyorum artık. Bana sıfır motor vermenizi talep ediyorum ve her türlü mahkemede davacı olacağım.

profile profile
11 Eylül 2024 20:46 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Memnuniyetsizliğinize dair bildiriminiz tarafımıza iletilmiş olup, ilgili departmana yönlendirme yapılmıştır. En kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Kosifler Oto

Tunahan
Tunahan
11 Eylül 2024 21:08

Kaç kere şikayet ettim bir kişi bile arayıp yardımcı olmadı buradanda yazıyorsunuz ama bir dönüş olacağını sanmıyorum çok rezalet bir bayi ve markasınız

Tarkan sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır BMW Motosikletimde Şase Yamukluğu Ve Servisten Çözüm Alamama

13 Ekim 2025 22:30
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Kosifler Oto BMW 2.20i Fren Servo Problemi, Hayati Tehlike!

11 Eylül 2024 12:07
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 01:31
Cuneyt sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2025 11:15

19 Ekim 2023 20:15