Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Karcher Türkiye Servise Ürün Vermek Yerine Ürünü Çöpe Atın

05 Ağustos 2024 14:56

Merhabalar, Alman kalitesi ve güvencesi ümidi ile Karcher markasının rcv 5 Robot Süpürgesini satın aldım. Ama hesaba katmadığım şey ise Türkiye yetkili servisi (en azından kendilerine böyle diyorlar). Ürünüm normal bir performansta çalışmaya devam ederken 1. Yılın sonunda silme modunda su vermemeye başladı ve ürünü garantiye gönderdim. Tam olarak 45 gün (30 iş gününden fazla) tarafıma hiçbir geri dönüş olmadı. Bende Tüketici h. Heyetine şikayette bulundum ve kendilerinden savunma istenmesi üzerine tamirli ürünü tarafıma göndermek için aradılar (neredeyse 2 ay ürün elimde değildi). Sonunda teslim ettiler ama büyük bir sürpriz ile ürün artık süpürmüyor da :).
Ara ara tuhaf bir ses çıkardıktan sonra komple süpürme sesi gitti ve şu an evde boş boş geziyor sadece. Belkide sebep, servis kitapçığında özellikle üstünde durulan haznede su bırakmayın ibaresidir çünkü garantiden gelen üründe su hazinesi ağzına kadar su doluydu.
Karcher Türkiye Servisinden dolayı asla alınmaması gereken bir üründür.

24 Ağustos 2024 10:10

Süreç hakkında herhangi bir gelişme olmadı, ama bunu yaşayan sadece ben değilmişim. Servis, sizin tamire gelen ürünün sağlam parçalarını farklı cihazlara takıyor arızalı ya da onarılmış parçayı sizin cihazınıza takıyor, sonucundan başka bir şey çıkmıyor. Sanırım artık halen bu ürünü almayı düşünmüyorsunuzdur. Ki bu markanın bu servisi var olduğu sürece bir çöpü dahi alınmaz bence.

Nalan sonuçtan hiç memnun değil

Nalan
10 Aralık 2024 23:23

Gülüzar
20 Mart 2025 01:17
Karcher Robot Süpürge İle Bitmeyen Sorunlar
Esra sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2025 10:30
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Selin
10 Haziran 2024 19:28