Kamil Koç Otobüs Firması Yol Üzerinde Yolcu Bırakıyor

13 Kasım 2023 16:13

Merhaba,

13.11.2023 saat 12:15 Polatlı – Düzce Otogarı bileti aldık. Kamil Koç Firması Polatlı ilçesinde terminale girmeyerek yol üzerinden yolcu almaktadır. Saat 12:00 da Kamil Koç yazıhanesi karşısında cepte otobüsümüzün gelmesini bekledik. Saat 12:44’te müşteri hizmetlerini arayarak otobüsün gelmediğini ve akıbetini sordum. Müşteri hizmetleri otobüs şoförü ile görüşüp tarafıma dönüş yaptı. Otobüsün rötar yaptığını ve 5-10 dakika içerisinde geleceğini bildirdi. Beklemeye devam ettik. Saat 13:08 de tekrar müşteri hizmetlerini arayarak gelen giden olmadığını belirttim. Otobüsle tekrar görüşüp bilgi vereceğini belirtti. Geri dönüşü ise otobüsün Polatlı’ya geldiğini ve bizi 4 dakika bekleyip gittiğini belirtti fakat beklememize rağmen geciken otobüsü bizim arayarak sormamıza rağmen otobüs güya bizi beklemiş ve almadan gitmiş. Bu süre zarfında Bilet ücreti + İş yerinden aldığım izin + Seyahat edememe gibi haklarımızdan mahrum bırakıldık. Aşağıda bilet detaylarını belirtiyorum. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini ve tarafıma gerekli açıklamanın yapılmasını arz ederim.

PNR No : 3119991582

13 Kasım 2023 16:38 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Merhaba, Paylaştığınız bilgilere istinaden başvurunuz oluşturuldu. Konuyu inceleyerek en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

28 Kasım 2023 12:03

Şikayet sürecimin üzerinden iki hafta geçmesine rağmen herhangi bir dönüş olmamıştır.

25 Aralık 2023 14:09

Gerekli açıklamayı yapıp ücretimi iade etmeyi bırakın muhatap bile olmuyorlar. Şikayetimi CİMER üzerinden takip edeceğim. Çözüme ulaşmadığı takdirde Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim.

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
27 Ağustos 2025 16:11

01 Eylül 2025 08:43
Murat sonuçtan hiç memnun değil

18 Ağustos 2025 14:35
kamil-koc-seferinde-otobus-gelmedi-magdur-edildik-ucret-iadesi-yapilmadi-2.jpg

14 Aralık 2024 22:53
Kamil Koç'un Otobüs Gecikmesi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Kamil Koç'un Otobüs Gecikmesi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Serkan sonuçtan memnun

23 Ağustos 2023 09:35
"22 Ağustos 2023 tarihindeki sorunu 14.09.2023 tarihinde müşteri hizmetleri tarafından arandım. IBAN bilgisi istediler. 25.09.2023 tarihinde ücret iadesi yapıldı. Teşekkürler..."
Kamil Koç Firmasının Otobüsü Gelmedi, Mağdurum!

Kamil Koç Kategorileri