Kamil Koç Antalya Otogar Yazıhanesi

09 Nisan 2024 13:13

Eşimin 9 Nisan 2024 tarihinde saat 11:00 için Antalya-Isparta arasında aldığım bilette otobüs, eşimi almadan hareket etti. Otogarda çalışanlardan yardım isteyerek iletişim numarası talebinde bulunduk; ancak otogarda bulunan Kamil Koç çalışanları, ilgisiz davranarak 'Bizim sorunumuz değil, koşun yetişirsiniz.' tarzında saygısız cevaplar vererek bizi geçiştirdi. Antalya-Isparta yolu boyunca bayram trafiğinde otobüsü aradık ve sonunda ulaştığımızda şoför ve muavin, 'Sizin gelmediğinizi biz otogara bildirdik, arandığınızı söylediler.' şeklinde anlaşılır ve kibar bir cevap verdiler. Ancak Antalya otogar çalışanlarından hiçbir arama almadık ve işimize yarayacak bilgi de alamadık. Daha önceki biletlerimizde 1-1,5 saatlik büyük gecikmeler yaşayan bir firmanın 1 dakikalık gecikmeyle yolcuyu otogarda bırakması, otobüsle iletişim numarası bile vermeye tenezzül etmemesi Kamil Koç firmasına olan güvenimi sarsmıştır ve bir daha bilet almama kararı aldık. Yolcuyu bu kadar mağdur edip bir özür bile dilemeyen firma yetkililerine en kısa sürede ulaşarak şikayetlerimizi ileteceğiz.

11 Nisan 2024 11:15 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Paylaştığınız bilgilere istinaden başvurunuz oluşturuldu. Konuyu inceleyerek en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

Merve sonuçtan çok memnun

09 Nisan 2024 12:22
"Teşekkürler"
Kamil Koç Otobüsün Beklemediği Yolculuk

12 Şubat 2024 07:33

05 Nisan 2024 08:42

Kamil Koç Yolda Bırakıyor CİMER'e De Yazıldı!

14 Haziran 2024 19:27
Beytullah sonuçtan hiç memnun değil

Beytullah
10 Eylül 2023 19:58