Talat sonuçtan memnun değil

23 Eylül 2024 16:01

18.09.2024 tarihinde TÜRKSAT Kablo Net abonesi olmak için firmanın internet sitesinden başvuru yaptım. Ertesi gün gayet hızlı ve sorunsuz şekilde internetin kurulumu yapıp gittiler. Aynı gün interneti iki saate yakın kullanmamdan itibaren internette kopmalar yaşanmaya başladı. O gece müşteri hizmetlerini aradığımda ertesi gün saat 9.00-14.00 saatleri arasında ekip arkadaşlarının gelip arızayı çözeceğini söylediler. Ertesi gün o saatlerde kimse gelmedi ne de kimse bana ulaşmadı. Tekrar aradığımda uzaktan modemin resetlendiğini ve sorunun çözüldüğünü söylediler. O gün bir saat ancak interneti kullanabildim ve yine internetim koptu. Tekrar arıza kaydı verdim tekrar uzaktan halledildiğini söylediler ama internetim hala yoktu. Üçüncü kere de arıza kaydı verdim ve sonuç yine aynıydı üç kere uzaktan müdahale edildi inadına işe yaramadığı belliyken. Dün akşam yedi sularında tekrar aradığımda mağduriyetimi anlattım artık dördüncü arıza kaydını alıp ekiplerin kesin geleceğini ya bugün saat 22.00'a kadar yetişemezlerse de ertesi gün 9.00-14.00 saatlerinde evinizde ekip arkadaşlarımız olacak denildi. Ne gelen var ne giden beş gün önce bağlattığım interneti beş gündür kullanamıyorum. İptal ettirmek istersem de cayma bedeli ödemem gerektiğini söylediler ben kullanamadığım hizmeti iptal ettirme hakkına sahip değil miyim? Çözemeyecekseniz de internetimi ücretsiz şekilde iptal ettirmek istiyorum lütfen artık bir geri dönüş yapın.

23 Eylül 2024 16:12 (Şikayetten 11 dakika sonra)
23 Eylül 2024 16:19
Talat
23 Eylül 2024 17:24

İletişime geçen kimse olmadı teknik ekibin ne zaman geleceğiyle ilgili bilgilendirme yapılmasını istiyorum. Kaç gündür bu yüzden evden çıkmadım plan program yapamıyorum resmen hayatımı askıya almış durumdayım. Mağduriyetin boyutunu arttırıyorsunuz.

25 Eylül 2024 15:30

19 Mayıs 2024 17:00
Kablo Net 5 Dakikalık İnternet Deneyimi: Hizmet Yok, İlgisizlik Var!
Ali sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 17:17
İnternet Hizmeti Aksaklıkları Ve Cayma Bedeli Sorunu

20 Aralık 2023 18:03

05 Mart 2024 14:19
Kablo Net TÜRKSAT Müşteri Memnuniyeti :)

Emirhan
31 Temmuz 2024 15:35