TÜRKSAT Kablo Net İnternet - Bilgi Vermeden Hizmet Numarası Değişimi.

29 Kasım 2023 14:56

TÜRKSAT - Kablo Net İnternet - Bilgi vermeden hizmet numarası değişimi.
Telefonda, yenileme çalışmaları kapsamında ücretsiz altyapı kabloları ve modem değişimi yapılacağı tarafıma söylendi. Modem değiştikten sonra aynı anda 2 fatura gönderildi ve toplamları önceki ayın fatura tutarından fazlaydı.
İnternet fatura ödemelerini, otomatik ödeme talimatı ile yapar ve ödendiğini görmek için takip eden birkaç gün içinde banka hesabımı incelerim. Kasım. 2023 (son) faturanın ödenmediğini gördüm.
Müşteri hizmetlerine durumu telefonda bildirdim. Yakın zamanda modem değiştiği için hizmet numarasının değiştiğini, otomatik ödeme talimatındaki faturalar da hizmet numarası ile ödendiğinden son faturamın ödenmediği söylendi.
Tahakkuk edecek ceza faiz tutarı az olsa da kusurum olmadığını, hizmet numarası değişikliği tarafıma bildirilmiş olsaydı ödeme talimatındaki değişikliği yapacağımı söyledim ve ceza faiz tutarının iptalini talep ettim. Müşteri hizmetleri çalışanınca, ilgili birime iletilmek üzere kayıt alındı.
Buna cevap yaklaşık bir hafta sonra e-posta yolu ile “Faturaları takip etme yükümlülüğünüz bulunmaktadır.” şeklinde oldu.
Yani hem kablo ve modem değişimi gibi ücretsiz yapılacağı söylenen işler ücretlendirildi hem de ödemeye esas hizmet numarası değişikliği bana bildirilmediğinden ödenmeyen fatura caza tutarı silinmedi. Ayrıca sorumlusu benmişim gibi cevap yazıldı.

29 Kasım 2023 15:00 (Şikayetten 3 dakika sonra)
01 Aralık 2023 11:56
Ahmet
03 Aralık 2023 16:47

SMS’ te o anki hizmet numaram yazmıyor. Ve yeni hizmet numaram olduğu da belirtilmemiş. Ayrıca bir talebim yok onay var. O onay da TÜRKSAT Kablo Net adına hizmet veren altyapı yenileme şirketinden aradığını söyleyen birine, “Yenilemeyi ücretsiz yapacaksanız yapın.” dememdir. Yani sürekli gelen, asılsız bilgi içeren SMS’ lerden biri olduğunu düşünmem gayet normal. Ayrıca, gönderilen SMS’ deki hizmet numarası gibi kişisel bilgi açık kaynak bir sitede, hiç olmazsa kısmen bile gizlenmeyerek yayımlanmış; yukarıdaki cevap metninde olduğu gibi. Bu da sürekli maruz kaldığımız sahte mesajların içindeki inandırıcılık sağlayan gerçek bilgilerimizin nasıl edinildiğinin bir göstergesi herhalde.

Demet sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2023 10:06
turksat-kablo-net-internet-baglanti-sorunu-hak-1.pdf
Memduh sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2024 17:42
Emin sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 13:32
TÜRKSAT Kablo Net: Sürekli Kopmalar Ve Haksız Ücretler