Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Kablo Net Modem Bağlantı Sorunu

Kablo Net Modem Bağlantı Sorunu
31 Mart 2024 00:54

TÜRKSAT modem ile ilgili şikayetim şu şekildedir: mobil cihazlarımla modeme bağlanırken kopmalar yaşıyordum. Başka yerlerde TÜRKSAT Kablo Net modemlere bağlanırken bir sorun yokken, kendi evimde sıkıntılar devam etti. Müşteri hizmetlerini arayıp sorunu bildirdiğimde arıza kaydı açarak teknik servisi yönlendirdiler.
Modeme güncelleme yaparak sorunun çözüleceğini belirttiler, ancak bağlantı sorunu devam etti. Daha sonra üç kez daha servis kaydı oluşturdum, fakat servis gelmesine rağmen sorun çözülmedi. En son servis teknisyeni arayarak güncelleme ile ilgili bir sorun olduğunu ve modeme müdahale edemeyeceklerini söyledi. Bana sinyal güçlendirici almam gerektiğini belirtti. Daha önce bir sorun olmaksızın birdenbire bu sorunun ortaya çıktığını söyledim ve modemin değiştirilmesini talep ettim.
Ancak talebim alaycı bir tavırla geçiştirildi. TÜRKSAT Kablo Net'ten memnun kalmadım ve taahhüt sürem dolmasını bekliyorum. Sizden kurtulabilmek için sabırsızlanıyorum. Bu kötü deneyimimi paylaşacağım.

31 Mart 2024 09:31 (Şikayetten 8 saat sonra)
31 Mart 2024 10:54
01 Nisan 2024 13:52
Serdar
Serdar
01 Nisan 2024 14:32

TÜRKSAT Kablo Net siz benimle alay mı ediyorsunuz. Az önce bir mesaj atıyorsunuz arıza müşteri kaynaklı diyerek faturanıza 100 TL yansıtılacaktır diyorsunuz. Modem Wi-Fi çekme sorunu nasıl müşteri kaynaklı olur. Yeter artık bıktım sizin umursamaz alaycı tavırlarınızdan. Beni arayın aboneliğimi iptal ettireceğim cayma bedeli ne ise öderim. Ama sizi şikayet edebileceğim her merciye şikayet edeceğim. TÜRKSAT Kablo Net pişmanlıktır bunu da herkese söyleyeceğim

Didem sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 16:27
Ruşen sonuçtan hiç memnun değil

Bir Yıldır Süren Bağlantı Kopmaları Ve Çözümsüz Müşteri Hizmetleri

13 Temmuz 2025 15:56
Bir Yıldır Süren Bağlantı Kopmaları Ve Çözümsüz Müşteri Hizmetleri
Mustafa sonuçtan çok memnun

18 Temmuz 2025 17:52
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
01 Eylül 2024 21:44