Kablo Net Loş Işığı Kırmızı Yanıyor

Kablo Net Loş Işığı Kırmızı Yanıyor
23 Mayıs 2024 09:58

22 Mayıs 2024 sabahından itibaren modemimde los ışığı kırmızı yanıyor ve internet bağlantısı bulunmuyor. Gün sonu mesaim bittiğinde problem hâlâ çözülmeyip mağdur edilmekle kalmamış gibi uzun süreler bekleyip bağlanmaya çalıştığım müşteri hizmetlerine sorunu tekrar dile getirdiğimde "bölgesel bir sorun var." cevabını alıyorum. Çözüm sürecinin ne kadar süreceğini sorduğumda ise cevap alamıyorum. Sorunun bir an önce çözülmesini ve daha fazla mağdur edilmemeyi istiyorum.

23 Mayıs 2024 10:02 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın Abonemiz; Bölgenizde genel bir arıza meydana gelmiş olup sorunun giderilmesine ilişkin çalışmalar sürdürülmektedir. En kısa sürede sorun giderilecektir. Hizmetiniz takibimizdedir. Saygılarımızla.

24 Mayıs 2024 12:48

Sayın Abonemiz; TÜRKSAT A.Ş. olarak siz değerli abonelerimizi memnun etmek en büyük motivasyon kaynağımızdır. Bölgenizde oluşan arıza giderilmiştir. Gerekli teyitleri sağlamak ve detaylı bilgi iletmek adına sizlerle irtibata geçilmeye çalışılmış ancak ulaşım sağlanamamıştır. Sizlere daha iyi hizmet verebilme amacıyla çalışmalar yapmaya ve geri bildirimlerinizi uygulamaya memnuniyetle devam edeceğiz. Saygılarımızla.

TÜRKSAT Kablo Net Los Işığı Kırmızı Yanıyor

18 Haziran 2024 23:07