Ataberk sonuçtan hiç memnun değil

Kablo Net Download Latency Ve Ping Sorunu

Ataberk
09 Nisan 2024 07:43

Ben Kablo Net firmasından internet hizmeti almakta olan bir müşterinizim. Ancak son zamanlarda oynadığımız League of Legends (LoL) gibi çevrim içi oyunlarda yüksek ping sorunu yaşamaktayım. Bu durum oyun deneyimimi olumsuz etkiliyor ve hizmetinizden beklediğim performansı alamıyorum.

Sorunun çözümü için defalarca müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim ve teknik ekiplerinizle birkaç kez konuştum. Ancak her seferinde sorunun çözüleceğine dair geçici çözümler önerildi ve sorunun köklü bir şekilde çözülmediğini gördüm.

Bu sorunun benim tek başıma yaşadığım bir problem olmadığını, çevrim içi forumlarda ve sosyal medya platformlarında birçok kullanıcının aynı sorunu yaşadığını gördüm. Bu da sorunun yaygın ve sistematik bir sorun olabileceğini düşündürmektedir.

Mevcut durumda, hizmetinizden memnun kalmıyorum ve yaşadığım bu sorunun bir an önce çözülmesini talep ediyorum. Aksi takdirde, hizmet sağlayıcımı değiştirmek gibi başka çözümlere yönelebilirim.

Konuyla ilgili çözüm odaklı ve kapsamlı bir geri bildirim almak ve sorunumun bir an önce çözülmesini rica ediyorum.

Bu konudaki hassasiyetinizi ve sorunumun çözümü için göstereceğiniz çabanıza şimdiden teşekkür ederim

10 Nisan 2024 09:15 (Şikayetten 1 gün sonra)
10 Nisan 2024 11:24

Sayın Abonemiz; Gerekli incelemelr sağlandığında hattınızın şuan ideal seviyelerde olduğu, ping sorununa sebebiyet verecek herhangi bir arıza durumu belirlenmemiştir. Sizlere daha iyi hizmet verebilme amacıyla çalışmalar yapmaya ve geri bildirimlerinizi uygulamaya memnuniyetle devam edeceğiz. Saygılarımızla.

Ataberk
10 Nisan 2024 19:21

Size görsel ilettim, hala ideal seviyelerde diyerek varsayımsal konuşuyorsunuz. Neye göre ideal seviyelerde? Bununla alakalı normal hattaki arkadaşlarınızdan farklı işinde yetkin birisi iletişime geçerse sevinirim.

Doğukan
09 Şubat 2024 15:36
Can sonuçtan çok memnun

15 Mayıs 2024 15:09
"Onlarca görüşme sonrası kimse yardımcı olmazken sorunumu çözen Abdullah Bey'e teşekkür ederim. Diğer müşteri temsilcilerinin de bu yetkinlikte olması dileğiyle!"
Kablo Net Oyunlarda Ping Sorunu!
Kablo Net Oyunlarda Ping Sorunu!
Eray sonuçtan çok memnun

15 Nisan 2024 12:25
"Daha telefon çalarken sorunum giderilmiş haldeydi teşekkürler."
Kablo Net 1 Aydır Çözülemeyen Ping Sorunu

Oğuzcan