İstanbul'un Göbeğinde İnternet Krizi: Kablo TV Ve Online Eğitim Mağduriyeti

İstanbul'un Göbeğinde İnternet Krizi: Kablo TV Ve Online Eğitim Mağduriyeti
20 Kasım 2024 10:30292

Pazar gününden beri internet ve Kablo TV arızası var fakat konuyla ilgili kimse bulamıyorum. Yıllardır kullanıp herkese de tavsiye ettiğim, müşteri hizmetlerini öve öve bitiremediğim şirket şu an kapısından bile geçilmemesi gereken bir hale gelmiş. İstanbul'un göbeğinde en güçlü oldukları semtte bir arızaya müdahale edemeyip, bu kadar mağduriyet yaşattıklarına inanamıyorum. Çocuğumun her gün online eğitimleri var ve Kablo Net sayesinde mağdur olmuş durumdayız.

20 Kasım 2024 10:56 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Sayın Abonemiz; Öncelikle Türksat Kablo Hizmetlerine göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için teşekkür ederiz... Şikayetinizi bizlere ulaştırmış olmanız bizim için sevindirici bir durum. Zira abonelerimizin ve müşterilerimizin düşüncelerini bilmek, bize her konuda daha dikkatli davranmaya sevk etmesi açısından büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı ayrıca teşekkür ederiz. Probleminiz ile alakalı müşteri memnuniyeti kapsamında işlem başlatılmıştır. Tarafınıza en kısa sürede dönüş yapılarak bilgi verilecektir. Saygılarımızla.

20 Kasım 2024 10:57

Sayın Abonemiz; Bölgenizde genel bir arıza meydana gelmiş olup sorunun giderilmesine ilişkin çalışmalar sürdürülmektedir. En kısa sürede sorun giderilecektir. Hizmetiniz takibimizdedir. Saygılarımızla.

20 Kasım 2024 12:11

Bugün aynı cevabı aldığım 4. Gün, ne tip bir arıza bu kadar sürdü? 4 gün içerisinde komple yeni altyapı çalışması yapılabilecek bir zaman dilimi.

22 Kasım 2024 12:16

Sayın Abonemiz; Bina Yıkımı kaynaklı şebeke kablo arızası oluştuğu iletilmiştir. Çalışmalar sürdürülmektedir. Saygılarımızla.

22 Kasım 2024 13:51

Arkadaşlar bugün 5. Gün, daha ne kadar sürecek. Bir tarih verin ona göre fesih edelim başka bir İSS'a geçelim. Böyle saçmalık mı olur

25 Kasım 2024 11:34

8. Gün ve hala hiçbir sokakta arıza giderilmesi için çalışma yok, hiçbir şekilde geri dönüş ve bilgilendirme yok. Her gün genel arıza olarak 12 saatlik arıza açıyorlar ve akşamına kapatıyorlar sanki 12 saatte çözülmüş ve ertesi gün tekrar arıza verilmiş gibi gösteriyorlar. Açtığım yardım taleplerinin hepsini çözüldü olarak kapatıyorlar, yalan. Bu kadar vasat bir hizmet olamaz.

Aytekin
Aytekin
21 Mayıs 2025 22:44414

"Çözüm için yardımcı olan müşteri temsilcisine ilgisi ve nazik tutumumu için teşekkür ederim"

Kablo Net İn Bir Binayı Mağdur Etmesi Umursamaması

Lokman
Lokman
28 Nisan 2024 19:42229

Kablo Net müşterisi olarak Cumartesi günü saat 13.30'dan bu yana hizmet alamıyorum. Müşteri hizmetlerini arayarak arıza ...

Kablo Net İn Bir Binayı Mağdur Etmesi Umursamaması

Kablo Net Hizmet Kesintisi Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

9 Aralık 2024 22:20312

Sabahtan beri internet ve televizyon hizmeti alamıyorum. Akşam üzeri 5'e kadar Kablo Net müşteri hizmetlerine bile ulaşa...

Kablo Net İnternet Yok Yardımcı Olmuyorlar

Ercüment
Ercüment
5 Mart 2024 19:35198

Kablo Net internet hizmeti kullanmaktayım ve dört gündür internetim bulunmuyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda teknik d...

Öne ÇıkanKonular

Kablo Net Kategorileri