İstikbal
18 Temmuz 2024 15:004.393

Mersin yücel mobilyadan 13.11.2023 aldığım talia koltuk takımı 15.12.2024 teslimat yapıldı. 16-02-2024 tarihinde defalarca aramam sonucu faturasını kestire bildim. Bir sıkıntı olursa diye kesmiyoruz denildi. Koltukta minder boyları birbirinden farklı – orta kısmında açılma var – dikiş iplerinde atmalar – kumaşta potluk oluşması – iç süngerinin aşağıya doğru bombe oluşturması- alt kenar dikişlerinde e*** büğrü bunlar için mağaza ile görüştüm aldığım ürün kısa sürede bu şekilde oldu dedim servis ile görüşün denildi. 30-05-2024 Servis ile görüştüm bu tarz sıkıntılar bu modelde normal olduğunu satan mağaza sorumlusu size iletmesi lazımdı denildi. Servis sorumlusu r... B** kendilerinin bir şey yapamayacağını fakat sıkıntılar konusunda haklısınız ben olumsuz sonuç veremem ne kadar servis için gelsem de siz mağazayla görüşün mağaza teşhir ürünü olarak alsın sizden dedi. Mağazadan e... Beyle iletişime geçip durumu anlattım ürünümün başka model ile değiştirmelerini talep ettim o da yaklaşık 2 hafta boyunca görüşmelerini yapıp mağaza sahibi y... B** ile bugün bana olumsuz dönüş yaptılar. Tüketici Hakları'na başvuru yapmamı istediler. Sebep olarak da bunu merkez İstikbal firması karşılamak zorunda sıkıntıların olmasından dolayı benim haklı olduğumu ama kendilerinin bu sorumluluğu alamayacaklarını belirttiler. Aldığım koltukta yaklaşık 5 ay oturdum fakat her tarafında sıkıntı vermeye başladı her ikisi de sıkıntıyı sözlü olarak kabul ediyor fakat yücel mobilya merkez İstikbal karşılasın İstikbal ise yücel mobilya halletsin deniliyor. Mağdur olan benim fakat sorunu halletme yoluna gidilmiyor muhatap bulamıyorum hiçbir şekilde bu ürünü de kimseye önermiyorum mağazayı da firmayı da.

18 Temmuz 2024 15:05 (Şikayetten 5 dakika sonra)

18 Temmuz 2024 15:12

Biraz önce müşteri hizmetlerinden arzu hanımla görüştüm sert ve kaba bir şekilde tekrar servis hizmetleri gönderelim. Ya da yasal süreci bekleyin tarzı konuşup kapattı.

19 Temmuz 2024 09:34

Değerli Müşterimiz; Markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için öncelikle teşekkür ederiz Firmamız yasal mevzuatlar ve firmalarımızın belirlediği şartlar doğrultusunda, mutlu marka bağımlısı müşteriler oluşturmayı, hizmet kalitesini tüketicilerine yansıtmayı amaçlamaktadır. Bu kapsamda sizleri her kanaldan dinlemeyi ve aldığımız geri bildirimlerle sunduğumuz deneyimi iyileştirmeyi hedefliyoruz. Şikayetiniz tarafımıza daha önce çağrı merkezi kanalımız üzerinden ulaşmış, konuyla ilgili gerekli incelemeler ilgili ekiplerimiz tarafından özenle yapılmıştır. Prosedürlerimiz ve çalışma prensiplerimiz doğrultusunda yapılan inceleme ve değerlendirmenin sonucu, çağrı merkezimiz tarafından sizinle paylaşılmıştır. İyi günler dileriz İstikbal A.Ş Müşteri hizmetleri

26 Aralık 2024 16:42

Ve ürünü alalı bir yıl oldu problem Tüketici Mahkemesinde haklı bulunmamın ardından mağazada muhatap bulunmamasından dolayı avukata verildi. Avukat arayınca Mağaza çalışanı Erhan Akdeniz denilen şahıs hesap sorarcasına avukata neden veriyor diye bağırıp durdu. Kesinlikle üslupsuz yaklaşımı ve tavırları çok rahatsız edici. En sonunda mağaza yetkilisi avukat ile görüşüp kendisine ait olan Bellona mağazasından ürün alabileceğim iletildi. 9 aylık bir süreçte ne İstikbal ne de Mersin yücel mobilyadan sorun çözüm odaklı kimse ulaşmadı. Hem bayi Mersin yücel mobilya hem de İstikbal mağazası bundan sonra kesinlikle alışveriş yapmayacağım ve tavsiyede etmem kimseye.

Zeynep
Zeynep
Benzer Şikayeti Var
12 Mayıs 2025 02:43

Maalesef benim de sorunumla ilgilenmediler. İstikbal yaptığı kötü ürününün arkasında durmuyor.

Duygu
11 Ekim 2025 15:334.316

2023 Eylül ayında Mersin Mezitli'deki İstikbal mağazasından Mira model koltuk takımı aldım. Koltuk takımım daha ilk günd...

1 Destek

Melike
Melike
İstikbal
1 Ekim 2024 11:362.431

13.03.2024 tarihinde bmg Dayanıklı Tüketim Malları Paz. Ve Tic. Ltd. Şti. Yüreğir Adana İstikbal mağazasından aldığımız ...

Tümünü Gör
İstikbal Koltuk Takımında Potluk

İstikbal KoltukTakımında Potluk

İmran
İstikbal Oturma Grubu Dikiş Kısımlarında Açılma Oldu!

İstikbal Oturma GrubuDikiş Kısımlarında Açılma Oldu!

Jiyan
İstikbal Mitra Kumaş Sıkıntısı!

İstikbal Mitra KumaşSıkıntısı!

Ferhat
İstikbal Çökme Meydana Geldi Atölyeye Götürüldü Değişen Bir Şey Olmadı İki Hafta!

İstikbal ÇökmeMeydana Geldi Atölyeye Götürüldü Değişen Bir Şey Olmadı İki Hafta!

Sumeyra
İstikbal  Koltuk Takımı Şikayeti!

İstikbal  KoltukTakımı Şikayeti!

Neslihan
İstikbal Hani Müşteri Memnuniyeti?

İstikbal Hani MüşteriMemnuniyeti?

Nuran