24 Nisan 2024 18:12

29.03.2024 tarihinde emekli maaş promosyon yenilemesi için başvuru yaptım ortalama 1 hafta geçmesine rağmen promosyon tutarım yatırılmadı. Ardından 3 4 defa müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğimde yoğunluk sebebi ile olduğunu belirtildi. Fakat başvuru yaptığım sıra tüm aile üyelerim ile beraber yenileme yaptım. Onların promosyon tutarı 01.04.2024 tarihinde yatırılmasına rağmen benim promosyon tutarı yatırılmadı. Ardından 08.04.2024 tarihinde müşteri hizmetlerini aradığımda şubeye gidip yenileme iptali yapıp tekrar başvurun gibi bir cümle ile karşılaştım. Sonrasında şubeden iptal edip 08.04.2024 tarihinde tekrar başvuru yaptım. 24.04.2024 tarihi olmuş hala promosyon tutarım yatırılmadı. 17.04.2024 tarihinde müşteri hizmetleri bir talep başvuru şikayet oluşturdu. Genel merkez iletişime geçecek mail üzerinden bir çözüme ulaştırılır denildi. 24.04.2024 tarihinde gelen mailde görüyorum ki internet ulaşabileceğim bilgileri genel bir bilgi olarak geçip, kısacası İş Bankası mobile girip takip edin gibi bir ibare ile karşılaştım. Bir çözüme ulaştırmak yerine alay edermişçesine bir çözümle karşılaştım. Ve hala hesabıma yatan bir promosyon tutarı yok. Eğer bu şekilde bir çözüme kavuşmaz ise aile bireylerim ile beraber banka değişikliği yapacağım. Koskoca İş Bankası tarafından böyle bir memnuniyetsizlikle karşılaştığım için üzgünüm. Acil bir şekilde çözüme ulaştırılmasını talep ediyorum

04 Mayıs 2024 19:29
Süleyman sonuçtan çok memnun

Süleyman
10 Haziran 2025 23:19
"Teşekkürler İş Bankası Kesilen Kart Ücretinin iadesini yaptılar."
Betül sonuçtan memnun

08 Ağustos 2024 14:03
"Teşekkürler"

İş Bankası Emekli Promosyon Yenileme

04 Mart 2024 16:17
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 16:29

İş Bankası Kategorileri