Semih sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası'nın Kampanya Şartları Mağduriyeti

13 Aralık 2024 14:11

Merhaba,

İş Bankası’nın düzenlediği “Davet Et” kampanyasına, kampanya koşullarına uygun bir şekilde katıldım. Kampanya katıldığım dönemde, davet ettiğim kişilerin daha önce İş Bankası müşterisi olup olmamasına bakılmaksızın, kampanyadan faydalanılabileceği belirtilmekteydi. Bu şartlara dayanarak kampanyaya katıldım ve davet ettiğim kişi daha önce İş Bankası müşterisi olmasına rağmen bu durum kampanya şartlarına göre kabul görünüyordu. Ancak, puanların yüklenmesi gereken tarih geçtiği halde puanlarım hesabıma yüklenmedi.

Banka ile iletişime geçtiğimde, kampanya şartlarının daha önce İş Bankası müşterisi olmamış kişilerle sınırlı olduğu ifade edildi. Ancak, bu koşul kampanyaya katıldığım dönemde geçerli değildi ve kampanya sürecinde belirtilen şartlara göre hareket ettim. Ayrıca, kampanyaya benzer şekilde katılan ve davet ettiği kişiler daha önce İş Bankası müşterisi olan bazı kişilere puanların yüklendiğini öğrendim. Bu da, şartların eşit ve adil bir şekilde uygulanmadığını göstermektedir.

İş Bankası, şimdiki şartlarını geriye dönük olarak uygulayarak ve kampanya katılımcılarına farklı muamele ederek beni mağdur etmektedir. Kampanyaya katıldığım dönemde geçerli olan şartlara göre hak kazandığım 500 MaxiPuan’ın tarafıma ve davet kodumu giren kişiye yüklenmesini talep ediyorum. Aksi takdirde, yasal yollara başvurmayı düşüneceğim.

Konuya duyarlı yaklaşım göstermenizi rica ederim.

Kazandığım MaxiPuanlar Hala Hesabıma Yüklenmedi

04 Ekim 2025 15:16

Davet Et Kampanyasında Maxi Puanlarım Hesabıma Geçmedi

12 Haziran 2025 09:53
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Davet Et Kazan Kampanyasında MaxiPuanım Yatırılmadı, Müşteri Hizmetleri Sorunu Çözmedi

27 Ekim 2025 09:55
Rüksan sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 17:00

Davet Et Kazan Kampanyasında MaxiPuan Yüklemesi Yapılmadı