Sait sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası'ndan Aradığını Söyleyen Saçma Sapan Numaralar

23 Mayıs 2024 16:46

İş Bankası'ndan aradığını belirtilerek ve her defasında0530 lu 0800 lü veya 0212 li numaralardan aranıyorum. Güvenlik ve özel sorular soruyorlar. Ben sizin güvenilirliğini nereden bileceğim dediğimde bana numaramızı İş Bankası'ndan sorgulayın diyorlar.

Yani benim işim gücüm yok bankanın bana vereceği bilgi için ne olduğu belirsiz bir numarayı önce iş bankasını arayıp temsilciye bağlanmak için dakikalarca bekleyip daha sonra numarayı teyit edip geri aramamızı bekliyorlar. Bir banka böyle bir güvenlik zafiyetini nasıl yapabilir? 1-2-3 kere doğruladıktan sonra sıkılıp her önüne gelene özel güvenlik bilgilerini paylaştığında sorumluluk kimde olacak? İş bankasında mı, çağrı merkezinde mi?

Üstelik bir daha beni dış saçma sapan numaralardan aramamalarını talep etmeme rağmen bu talebim defalarca çiğnendi, yıllardır çalıştığım banka bu konuda kalitesini yerlere düşürdü.

17 Temmuz 2024 15:44

Bir gün gerçekten dolandırıla biliriz ve banka hiçbir sorumluluk almayacak. Her İş Bankası'ndan arıyorum diyen kişinin telefonunu tek tek iş bankasını arayıp teyit edemem.

31 Ocak 2025 19:30
Didem sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası Korkutucu Aramalarla Gelen Büyük Kayıp

26 Şubat 2025 09:45

17 Ekim 2023 15:01

İş Bankası Israrla Bilgi Teyidi İçin Gelen Arama!

02 Temmuz 2024 18:04

10 Temmuz 2023 11:09