Selda sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası Kredi Kartımdan Bilgim Dışında Online Alışveriş

27 Haziran 2023 21:31

İş Bankası kredi kartımla bilgim dışında alışveriş yapıldığına dair bir SMS aldım. Durumu İş Bankası çağrı merkezine bildirdim. Kedi kartımı iptal ettiler ancak hiçbir kanaldan şüpheli işlem bildirimi yapamıyorum. Şöyle ki, mesajda 4402'ye SMS göndermem gerektiği yazıyor, ancak o numaraya SMS gitmiyor. Çağrı merkezini tekrar arıyorum, kendilerinin şüpheli işlem bildirimi alamadığını, sadece kart iptali yapabildiğini söylüyorlar. İşCep'ten yapayım diyorum, İşCep şifrem iptal edildiği için giremiyorum. Yeni şifre oluşturmaya çalışınca kredi kartı numarası gerekiyor. Ama biraz önce kredi kartım iptal edildi. Tekrar çağrı merkezini arıyorum. Biz şüpheli işlem bildirimi alamayız sadece kartı iptal ederiz diyorlar. Böyle sonsuz bir döngünün içinde 3x500 TL'lik işlem için hiçbir itiraz yapamadım. Muhatap bile bulamadım. İş bankasına bu sorumsuzluk yakışmıyor

02 Temmuz 2023 22:59 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talep ve önerilerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Türkiye İş Bankası A.Ş.

Selda
Selda
02 Temmuz 2023 23:03

Telefon şubeniz kanalıyla hiçbir yere varamadığımızı şikayetin içinde zaten anlatıyorum. Otomatik bot mesajı gidermek yerine sorunla ilgilenmenizi bekliyorum

08 Ağustos 2023 19:29

29 Ekim 2024 21:14
Şengül sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 02:02

18 Kasım 2024 11:42