Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası Bütün Kartlarım İnternet Bankacılığım Bloklanmış

09 Nisan 2024 12:38

08.04.2024 tarihinde hesabıma para girişi oldu. Para girişini kontrol ettikten yaklaşık 1-2 saat sonra İş Cep'e giriş yapmak istediğimde 'mobil sayfanıza giriş işleminiz yapılamamaktadır. Şubenize giderek yetki tanımlaması yapabilirsiniz.' şeklinde bir mesaj aldım. Müşteri hizmetlerini aradığımda kart numarası ve şifresi ile işlem yapamadım. Şubeye gitmem gerektiği söylendi. 09.04.2024 tarihinde yani bugün sabah İş Bankası Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışan banka görevlisi hanımefendinin, kaçak bahis sitelerine giriş yaptığım ve bu sebeple tüm kartlarımın kapatıldığını, internet bankacılığımın bloke edildiğini söylediği bilgi verildi. Böyle sitelere giriş ve işlem yapmadığımı belirterek bu işlemin detaylarını sorduğumda, gerekli açıklamanın mektup yoluyla verileceği, detaylı bilgi veremeyeceklerini ifade ettiler. Ben, her ay ortalama 60.000 TL para giriş çıkışı olan, tüm online alışverişlerimi, fatura ödemelerimi ve kredi kartı işlemlerimi bu banka üzerinden yapan bir müşteri olarak, mağduriyetimin acilen giderilmesini ve bana gerekli detaylı açıklamanın yapılmasını talep ediyorum.

22 Nisan 2024 23:26

Hayatımda Böyle Saçma Ve Garip Bir Banka Görmedim Bir Ay İçinde Hesabıma Para Giriş Çıkışı Çok Olduğu İçin Hesaplarım kredi Kartım İnternet Bankacılığım Kapatıldı Gerekçe olarak da Yasa Dışı Bahis Oynamak veya Oynattırmak Gibi Saçma Sapan Gerekçe Sunuldu Yazıklar Olsun. Bütün Ödemelerim Bu Banka Üzerinden Ve hiçbir şekilde bir Gün Olsun Ödememi Geçirmedim. Hiçbir şekilde Delil vs Göstermeksizin mağdur oldum. Ne Doğru Düzgün Gerekçe Sunuyorlar ne de Sebep Gösteriyorlar Maaş hesabım olmasa umurumda Olmaz bundan Sonra Kapısından Geçmeyeceğim

19 Nisan 2024 13:47

Yorumlar (5)

Son durumlar nedir hocam

Bekir

Son durumunuz nedir hocam var mı birley ceza falan

Şikayeti Çözüldü

Son durum ne sizin hala çözüm bulamadılar mi

Şikayeti Çözüldü

Şu anda benim de aynı durumda ne yapacağım bilmiyorum mail atıyorum hiçbir cevap alamıyorum doğru düzgün iyice psikolojim bozuldu

Yok kardeşim kapalı açılmıyor

İş Bankası Kapatılan İnternet Bankacılığı Şikayeti

01 Eylül 2025 13:08
Nursel sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 23:36

15 Haziran 2024 14:46