Burak sonuçtan hiç memnun değil

Güvenlik Problemi Nedeniyle İşlem Yapılamıyor!

25 Aralık 2024 18:43

İş Bankası'na ilettiğim mail;
"24.12.2024 yaşadığım bir süreç hakkında bilgi talep ediyorum. Evimi kiraya vermek için emlakçı aracılığıyla süreci başlattık. Peşinat ve depozito ödemesi için kiracıya ilettiğim IBAN adreslerinde, ki 3 ayrı IBAN adresinde paranın hesabıma aktarılamadığını iletti ve "Güvenlik uygulamalarımız gereği işlemleriniz sonlandırılmıştır. Lütfen tekrar giriş yapınız." dönütünü aldığını, devamında telefonla da "bankanız tarafından hesabıma yönelik güvenlik probleminden dolayı transfer edilemediği" bilgisi verilmiş. Kişi İş Bankası'na giderek para transferi sürecine yönelik işlem talep ettiğinde yine "güvenlik problemine yönelik" hesabıma para transferi edilemediği dönütü verilmiş.
Tarafımdan parayı gönderecek kişiye başka hesaptan transfer denemesini rica ettiğimde, daha az bir parayı "başka banka hesabından İş Bankası IBAN 'ıma iletebiliyorken, İş Bankası'ndan iş bankasına ücreti gönderememiştir."

Öncelikle uzun zamandır "maalesef" bankanız müşterisiyim. Bu yaşadığım durum kişi tarafından farklı algılanmış ve bir şeyleri ibraz etmem gerekliliği ortaya çıkmıştır. Bankanıza ait hesaplarımda, kredi kartlarımda hesap hareketlerim net olarak görülmektedir. Tarafımdan kısıt olabilecek borç ödememe, geciktirme ya da farklı negatif bir durum zaten bulunmamaktadır. Bu sürece yönelik ivedi bankanızdan açıklama talep ediyorum.

Ve yaşadığım bu olumsuz durumdan dolayı da bankanızla bir daha çalışmayacağımı şimdiden açıkça belirtiyorum."

Tarafıma İş Bankası tarafından zahmet edilip özel mesaj yazılmadan, hazır şablon mesajı;
"Bildiriminiz için teşekkür ederiz.

İletinize istinaden gerekli kontroller tamamlanmış olup, hesabınızla ilgili güncellemeler yapılmıştır.

Bilgilerinize sunar, güzel günler dileriz.

Saygılarımızla,

Türkiye İş Bankası a. Ş.
Ödeme sistemleri operasyonları bölümü
Müşteri İlişkileri Grubu"

Cevaben tarafımdan iletilen mesaj;
"Yaşadığım sorunla ilgili hiçbir açıklama yapılmadı, bu durumun neden kaynaklandığı tarafıma bildirilmedi. Bunun yanında düştüğüm durumdan kaynaklı özür bile dilenmedi…
Sizin yüzünüzden, yaşattığınız bu olaydan dolayı karşı tarafa açıklama ve ibraz etme durumu ortaya çıktı. Bunun yanında ilgili kişiyi arayıp sanki yasa dışı bir olay yapılıyormuş gibi davranıldı. İlk ilettiğim mesajı dikkate alarak ivedi cevabını bekliyorum ve gerekenin yapılmasını istiyorum.

Yaşadığım bu durumdan dolayı da şikayet oluşturabileceğim bütün mercilere gerekli şikayeti yapacağımı bilmenizi istiyorum."

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Bloke Edilen Hesap Ve Kartlar Yüzünden Mağduriyet Yaşıyorum

03 Kasım 2025 01:54

06 Haziran 2024 16:57
Soner sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2023 13:33
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

İş Bankası Maksimum Kartımdan Bilgim Dışında Yüksek Tutarda İşlem Yapılması Ve Güvenlik Sorunu

02 Mayıs 2025 19:12

Süleyman