Emre sonuçtan hiç memnun değil

Vefat Eden Babama Ait ING Bank Hesap Çilesi

25 Nisan 2024 23:06

17.07.2023 tarihinde vefat eden babama ait ING Bank Bandırma Şubesindeki hesap ile ilgili tüm yasal işlemler yapılmış ve babamın hesabındaki tutar mirasçılara iade edilmiş olmasına rağmen banka, babamın vefatını bildiği halde hâlâ hesabı kapatmamıştır. Daha da vahimi, babamın Edirne şehri ile hiçbir ilgisi olmamasına rağmen 22 Nisan 2024 tarihinde babamın telefonuna gelen bir mesajda Edirne'deki hesaplarından bahsedilmekte. Eğer böyle bir hesap varsa, bankanın Bandırma şubesinde vefatla ilgili işlemler yapılırken bu hesaptan söz edilmemesi bankanın kurumsallığına gölge düşürmektedir. İşin en sinir bozucu yanı ise, 25 Nisan 2024 tarihindeki görüşmemde müşteri temsilcisine hesabı nasıl kapatacağımı sorduğumda 'işlemlerinizi en yakın şubeye giderek yapabilirsiniz' demesi. Yani bu işlem için Bandırma'dan Balıkesir'e gitmem gerektiği anlaşılıyor. Üstelik, Balıkesir Şubesi de kapanmazsa bu gereklilik devam edecek. Bankanın bu konuyla ilgili detaylı belgeleri gönderebileceğim bir e-posta adresinin dahi olmaması bu basit süreci uzatmaktadır. Özetle, konunun her yönüyle uğraşmak zorunda kalıyorum. Kurumsallık bu olmamalı; hele ki uluslararası bir banka söz konusuysa...

26 Nisan 2024 09:01 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba Emre Ö., tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. Konuyla ilgili sizlere en kısa sürede dönüş yapacağız.. Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Teşekkürler.

26 Nisan 2024 09:02

2625132 numaralı bildiriminiz için inceleme devam ediyor. Konuyla ilgili ekiplerimizi bilgilendirdik. Talebiniz en kısa sürede sonuçlandırılıp sizinle iletişime geçilecek. İyi günler dileriz.

27 Nisan 2024 11:52

Bahsettiğiniz Bankanızın internetteki talep/ iletişim formundan ya da telefon bankacılığından sorunumu çözemediğimden zaten bu sitede böyle bir şikayet konusu açıyorum. Doldurduğum Talep formuna olan dönüşünüzde şikayetime konu olan Edirne şubenizde hesabın varlığı konusunda dahi bilgilendirme yapamadınız. Yapılan beni Bandırma'dan Balıkesir'e yönlendirmeniz. Eğer ki Bandırma'da şubenizi kapattıysanız sorunumu bana gel-git yaptırarak değil daha pratik yöntemlerle çözmeniz. Emsal birçok banka var.

03 Mayıs 2024 16:57

Süreç sanırım hala bitmedi, bitmiyor. Titizlikle sorunun üzerinde durduğunuzdan dolayı teşekkürlerimi sunarım (! )

Birol sonuçtan hiç memnun değil

ING Bank İle Çalışmakmış Asla

Zehra sonucu yetersiz buldu

Zehra
24 Mart 2025 00:36
Vefat Eden Babamın Otomatik Ödemeleri İçin Ankara'ya Gitmek Zorunda Mıyız
Talia sonuçtan hiç memnun değil

Talia
20 Haziran 2025 17:21