ING'den Döviz Çekme Sorunu

Şeyma
16 Mayıs 2023 16:40

ING bankası 4. Levent şubesinden hesap açtırıp 16.12.2022 tarihinde kredi çektim. Düzenli olarak ödemelerimi gerçekleştiriyorum. Kredi çekme aşamasında da herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Nişanlım yurt dışında çalışıyor ve döviz olarak para gönderiyor. Parayı çekmeye çalıştığımda bankadan bilgilerimde bir eksiklik olduğunu söylediler. Bankada olan paramı bankamatikten çekebiliyorum.

Banka çalışanı dahil bilgilerimde bir eksiklik olmadığını böyle bir durumla ilk defa karşılaştığını söyledi. Talep oluşturularak genel merkeze yazıldı. 16.05.2023'te banka çalışanı arayıp hangi firmada çalıştığımı kaç yıldır çalıştığımı ve buradan önce hangi firma da kaç yıl çalıştığımı, başka banka hesabında mevduat hesabımın olup olmadığı ve tutarı gibi soruları bana yöneltiyor.

Ben şu an ne ile itham edildiğimi anlayamıyorum. Genel olarak ödemelerinde düzenli bir insanım ve kaldı ki SGK dökümümde bu bilgilerde mevcuttur. Nasıl bir muamele görüyorum anlamıyorum ve bu hiç hoş değil. Eksik bilgilerimin güncellenmesi için bu tarz soruların sorulması banka yönetmeliğinde mi yer almaktadır? Banka ne hakla benim tüm bilgilerimi almaya çalışmaktadır?

profile profile
16 Mayıs 2023 16:49 (Şikayetten 9 dakika sonra)
16 Mayıs 2023 17:03

2466808 numaralı bildiriminiz için inceleme devam ediyor. Konuyla ilgili ekiplerimizi bilgilendirdik. Talebiniz en kısa sürede sonuçlandırılıp sizinle iletişime geçilecek. İyi günler dileriz.

Volkan
Volkan

ING denen dükkan, bir banka değil pişmanlıktır. Kendileri banka değil, bir sanayi de hurdacı dükkanıdır. Olabildiğince Irak durun. Not: 10+ yıldır bu dükkanın müşterisiyim, pek yakında kurtuluyorum.

Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Vedat
24 Aralık 2024 14:28
ING Bank Hesabımda Islak İmza Sorunu Ve Para Çekememe
Kıvanç sonuçtan hiç memnun değil

Kıvanç
20 Temmuz 2023 11:57