Rüya sonuçtan çok memnun

İng_Bank Tarafından Yapılan Habersiz Sigorta Poliçesi Hakkında

07 Şubat 2024 21:32
Rüya'nın Teşekkür Mesajı
“ING Bank ile başlangıçta sıkıntılarım oldu ama ilerleyen zamanlarda çalışmalarından çok memnun kaldım. Şu anda çalıştığım bankalar içinde en memnun olduğum banka diyebilirim. Teşekkürler...”

ING Bank Bakırköy şubesi aracılığı ile yapılan işlemlerim esnasında tarafıma bilgi verilmeden, hiç haberim olmadan, eşya sigortası yapılmış, 1458 TL poliçe tutarı çalışan banka personeli tarafından hesabımdan sigortaya aktarılmıştır. Olayı fark edip, bankaya yaptığım şikayet inceleme aşamasında olup, açık söylemek gerekirse, bu olaydan sonra bankanıza güvenim elimde olmadan sarsılmış vaziyettedir. Müşteriye bilgi vermeden sigorta yapmak neyin nesi? Hem de ailemin yanında oturduğum bana bile ait olmayan bir evin eşyalarına sigorta yapmak!

08 Şubat 2024 09:03 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba Rüya A., tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. Konuyla ilgili sizlere en kısa sürede dönüş yapacağız.. Bankamız internet sitesinde yer alan Talep/iletişim Formu ya da ING Türkiye Telefon Bankacılığı hattımızdan iletebilirsiniz. Teşekkürler.

08 Şubat 2024 09:32

Asıl bir müşteri olarak şikayetçi olduğum husus, siz bir bankanın güvenirliliğine inanarak o kapıdan içeri giriyorsunuz ve size işlemleriniz esnasında telefonunuza gelen otomatik imzalamanız gereken evrakları büyütüp okuma şansı dahi verilmediği için bin tane evrakı gözü kapalı imzalıyorsunuz, personelin verdiği bilgiler doğrultusunda eve gelip neyin ne olduğunu incelediğinizde hiç alakanız dahi olmayan bir banka ürününü satın almış olduğunuzu şaşkınlıkla öğreniyorsunuz, burda asıl altını çizmek isteyip şikayette bulunduğum konu yapılan sigortadan ziyade ya şube personeliniz bana üç kuruşluk bir sigorta değil de milyon USD lik geri dönüşü mümkün olmayan hiç haberim dahi olmayan bir borç senedine imza alsaydı, riski, o sebepten herkeslere çağrım herkeslere bu konuda çok dikkatli olup yaptığı imzaladığı her şeyi dikkatle okusunlar, özellikle kredi yanında yapılan sigorta primlerini özellikle inceleyip yapılan hayat sigortasının neden çok yüksek bir tutar olduğunu incelesinler çünkü hayat sigortası yanında eşya sigortası da yapılmış olup 1 sene sonunda boş yere yapılan sigorta tutarınız heba olup giderken siz zarara sigorta şirketi kara geçer, banka personeli de ne kadar haksız kazanç yaparsa o kadar fazla primini alır. Malum 30 yıllık banka emeklisiyim neyin ne olduğunu az buçuk vatandaşta biliyor

08 Şubat 2024 09:51

2588160 numaralı bildiriminiz için inceleme devam ediyor. Konuyla ilgili ekiplerimizi bilgilendirdik. Talebiniz en kısa sürede sonuçlandırılıp sizinle iletişime geçilecek. İyi günler dileriz.

10 Şubat 2024 09:29

ING Hoşgeldin paketi ayrıcalığın hiç birinden yararlandırılmadım, kimseye tavsiye etmeyeceğim bir banka. Kredi kullanan ilk Müşteriler için faiz oranı 3,33 deniyor 3,59 dan kullandım. Ev eşyası sigortası bilgim dahilinde yapıldım. İşlemi yapan aynı kişi geri aradı hala aynı yalanlara devam, normal kredi faiz oranı 3,69 muşta ekstra yapılan sigortalarla faiz oranı 3,59 a çekilmiş de peki İnternette ilanını verdiğiniz 3,33 faiz oranı ne? Ayy yok yani gerçekten yalan dolan İnternette ki ilanlara hiç yakından uzaktan alakası olmayan bir banka

10 Şubat 2024 09:31

Pardon ev eşyası bilgim haricinde yapıldı, düzeltme

15 Haziran 2024 01:07

Muhit
01 Ağustos 2024 12:31
Mnsy sonuçtan hiç memnun değil

Mnsy
18 Temmuz 2025 06:13
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Cihan
14 Aralık 2023 20:03
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

ING Bank Bakırköy Şubesi Acemiliği Ve İşlem Yapmaması

Tarık