Serdar sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 15:10

ING Bankası Kredi kartı limiti arttırımı talep ettim. Düzenli ödemelerim, yüksek Findeks notum ve 20 yıllık düzenli çalışma hayatı ile gelir durumum sebebiyle başvuru sonucum onaylanmasına rağmen tüm bankalardaki limitler toplamının yüksek olduğu gerekçesiyle ekteki ret cevabını aldım. Toplam limite takılmamak için bir kartımı iptal ettim ve yaklaşık 200.000 TL'lik limit boşluğu oluşturdum. Tekrar başvuru öncesi e Devlet Bankalar Birliği Risk raporu çekerek limiti kontrol ettim ve doğruladım. Tekrar başvuru yaptığımda aynı standart cevabı aldım. Bunun üzerine müşteri iletişim merkezi ile bağlantı kurduğumda tatmin edici cevap alamadım. Hesabımın bağlı olduğu banka şubem ve temsilcisinden çok memnun olduğum halde bu sistem sebebiyle çözüm üretilemiyor. Mağduriyetin giderilmesini rica ediyorum.

22 Ağustos 2024 15:43 (Şikayetten 32 dakika sonra)

Merhaba Serdar A., tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. Konuyla ilgili sizlere en kısa sürede dönüş yapacağız. Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Teşekkürler.

22 Ağustos 2024 15:43

2668218 numaralı bildiriminiz için inceleme devam ediyor. Konuyla ilgili ekiplerimizi bilgilendirdik. Talebiniz en kısa sürede sonuçlandırılıp sizinle iletişime geçilecek. İyi günler dileriz.

23 Ağustos 2024 14:43

Henüz tarafıma hiçbir dönüş yapılmadı

25 Ağustos 2024 17:38

96 saattir tarafıma telefon ya da başka herhangi bir dönüş verilmediği gibi bugün gelen mailde incelemenin titizlikle yürütüldüğü söyleniyor. Neyi bu kadar inceliyorsunuz veriler ortada zaten?

27 Ağustos 2024 14:47

Uzun süren değerlendirmeler sonucu; Başvurumun olumlu sonuçlandığı ama limit yeterli olmadığı, Diğer bankalardan limitleri düşürüp tekrar talep ettikten sonra da, ek resimde görüldüğü gibi mevcut limitimin yeterli olduğu belirtilmiş. Mesajı babam yazıyor sandım. Banka limit yeterliliğine değil değerlendirme sonucuna olumlu ya da olumsuz karar verebilir. Olumlu değerlendirip limitin yeterli otur yerine cevabı anlamsız. ING Kredi kartı başvurusu yapanlar bu durumları göze almalılar.

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

20 Şubat 2024 17:30
Zihni sonuçtan hiç memnun değil

ING Bank Kredi Kartımın Limit Yükseltmiyor.

Zihni
08 Ağustos 2024 17:35
ING Bank Kredi Kartımın Limit Yükseltmiyor.

Mesut
25 Mart 2024 11:48
ING Kampanyadan Faydalandırmamak İçin Her Şeyi Yapıyor
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Öznur
01 Şubat 2024 20:23
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
01 Ağustos 2024 15:29