Zihni sonuçtan hiç memnun değil

ING Bank Kredi Kartımın Limit Yükseltmiyor.

ING Bank Kredi Kartımın Limit Yükseltmiyor.
08 Ağustos 2024 17:35

Merhaba,

Yaklaşık 20 yıldır Oyakbank zamanından bugüne ING Bank kullanıcısıyım.

Bankada yüklü miktarda mevduatım, 6 adet otomatik ödemem olduğu halde 80.000 TL olan kredi kart limitimin yükseltilmesi için her başvuruşum hüsran ile sonuçlandı.

Başka bankalar ilk başvurumda bile 150.000 TL. Limit verirken benim yıllardır kullandığım banka limitimi yükseltmiyor. Aynı zamanda eşiminde ek kartı mevcuttur. İkimizin toplam geliri de oldukça yüksektir.

En son olarak 08.08.2024 tarihinde tekrar başvurumu yaptım ve "ilgili mevcut limitiniz yeterli görüldüğünden talebinize olumlu yanıt veremiyoruz." cevabı geldi.

Neye göre yeterli görüyorsunuz mevcut limitimi? Benden gelirimle ilgili belge mi isteğinizde bu kadar limiti bana uygun gördünüz?

ING Bank tarafından limitimin yeterli görülmesinin bana bir saygısızlık olarak değerlendiriyorum. 30 yıldır kredi kartı kullanırım bugüne kadar 1 kere bile olsun gecikmiş ödemem yoktur. Her dönem sonu ne kadar borcum varsa ödemiş durumdayım.

ING Bankın bu tutumunu kınıyorum. Banka yetkililerinin en kısa sürede bana açıklama yapmasını istiyorum.

08 Ağustos 2024 17:48 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Merhaba Zihni S., tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. Konuyla ilgili sizlere en kısa sürede dönüş yapacağız.. Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Teşekkürler.

08 Ağustos 2024 18:20

Merhaba, Bankamızın Talep/iletişim Formunu doldurdum. Oradan gelen cevabı buraya yazdım. O yüzden bu otomatik cevabınız benim durumuma uymuyor. İyi çalışmalar.

09 Ağustos 2024 12:20

Merhaba, Bugün çağrı merkezinden aradılar tekrar durumu anlattım. Limitinizin neden yükseltmediklerine dair açıklama isteyelim dediler. 12:08'de "2663729 numaralı bildiriminizle ilgili mevcut limitiniz yeterli görüldüğünden talebinize olumlu yanıt veremiyoruz" SMS geldi. Yetkili birisinden telefon ile cevap beklerken çok açıklayıcı bir SMS ile konuyu kapattılar! Bu saygısızca davranışlardan dolayı bankadaki tüm mevduatlarımı başka bir bankaya taşıyacağım ve tüm kartlarımı iptal edeceğim. Ayrıca CİMER'e de şikayet edeceğim.

09 Ağustos 2024 17:13
09 Ağustos 2024 17:30

Merhaba, Ben bu kriterlerinizin tamamına uymama rağmen limiti yeterli görmüşsünüz. Bugüne kadar 1 kuruş kredi kullanmadım ve tüm kredi kart ödemelerimi zamanında yaptım. Kredi kartlarıma 1 kuruş bile gecikme faizi işletmiş insan değilim. Şu an kredi notu yüksek insanlardan biriyimdir. Ayrıca bankanızda da yüklü bir mevduatım var. Bir de VakıfBank kredi kartım var. Onu da sizin limit artışı yapmadığınız için kullanıyorum. Ona da gecikmiş 1 kuruş borcum yok. Bu limiti 1 yıl önce şimdikinin yarısı kadar gelirim varken yapmıştınız. Şu anki gelirim harcamalarımdan çok daha yüksek. Benim gelirimi tam olarak bilmeden ve benden belge istemeden bunun kararını vermiş olmanız çok enteresan bir durum. Diğer bankalardaki durumumu da görüyorsanız hiçbir banka ya borcum olmadığını da görebilirsiniz. Buradan bu konuyu uzatmak istemiyorum. Bankanın yetkisi ile telefonda görüşmek istiyorum.

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
22 Ağustos 2024 15:10
ING Bank Kredi Kartı Limit Mağduriyeti Hiç Değişmedi
Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Kartı Limit Artışı Taleplerim Yıllardır Reddediliyor, Net Açıklama Alamıyorum

Nesrin
24 Ekim 2025 17:17
kredi-karti-limit-artisi-taleplerim-yillardir-reddediliyor-net-aciklama-alamiyorum-1.jpg
Atilla sonuçtan hiç memnun değil

İNG Bank'ta Kredi Kartı Limiti Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Atilla
26 Aralık 2024 11:27
İNG Bank'ta Kredi Kartı Limiti Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 10:58
ING Kredi Kartı Limit Arttırımı Yapılmıyor