ING Bank Hoşgeldin Faizindeki Tutarsızlık

ING Bank Hoşgeldin Faizindeki Tutarsızlık
Büşra
08 Ağustos 2024 13:42

ING bankasında 6 ağustosta %52 hoş geldin faizi olduğunu görerek tüm birikimimi e Turuncu Hesap açarak 7 ağustosta bu bankaya taşıdım. 6 ağustosta %52 görünen oran 7 ağustosta ve bugün %51 olarak görünüyor. Ancak ben hesabı açtığımda oranın %52 olduğundan eminim. Olay o %1 değil ama bu yaptıkları ayıp. Ne uygulamadan doğrusunu öğrenebildim ne de müşteri hizmetlerine bağlanabildim. Otomatik mesaj faiz oranları internet sitesinden görebilirsiniz deyip durdu. Ve bu sabah uygulamadan bildirim geldi hala bildirimde Turuncu Hesap faiz oranının %52 olduğu yazıyor dalga geçer gibi.

08 Ağustos 2024 13:46 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba Büşra G., tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. Konuyla ilgili sizlere en kısa sürede dönüş yapacağız.. Teşekkürler.

08 Ağustos 2024 13:51

Hoş Geldin Faizi oranınız, piyasa koşullarına göre günlük olarak yukarı ya da aşağı yönde güncellenerek birikimlerinizin piyasa koşullarında değerlenmesini sağlar. Detaylı bilgi için ''Turuncu Hesap'ın Özellikleri Neler?'' kısmını inceleyebilirsiniz. İyi günler dileriz.

Kenan sonuçtan hiç memnun değil

ING Hoşgeldin Faizi ve Bonus Kampanyasında Eksik Bilgilendirme Mağduriyeti

ING Bank % 53 Faiz Oranı Aldatmacası

Deniz
11 Kasım 2024 20:48
ING Yanlış Yönlendirme Sonrası Düşen Faiz Oranı Mağduriyeti
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Eda
06 Şubat 2025 14:46
Hoş Geldin Faizi Hüsranı: ING'de Yanıltıcı Bildirimler
Ersen sonuçtan hiç memnun değil

Ersen
08 Ağustos 2023 14:00