Kaan sonuçtan hiç memnun değil

IKEA Müşteri İlişkileri Ve Ürün Dağıtımı

Kaan
02 Eylül 2024 15:22

IKEA'dan 25 Ağustos 2024 tarihinde bir ürün aldım. Bu ürünün 30 Ağustos tarihinde teslimi için sesli yanıt sistemine onay verdim. Ertesi gün tekrar aradın bu defa 31 Ağustos için onay istediler. 31 ağustosta evde olmama rağmen teslim durumunu adreste bulunamadı olarak işaretlediler. Çağrı merkezini aradığımda aşağıya gelip fotograf çekip beni 1 defa telefonla aradıklarını kapıyı çalmadıklarını ilettiler. 5 yaşında bir çocuk bile aşağıya kadar inip kapıyı çalmadan dönmez. Sonrasında 4 defa çağrı merkezini telefonla aradım. Sosyal medyadan şikayet oluşturdum ama kimse bana dönüş yapmadı ısrarla. IKEA'nın bu durumu çözümleyebileceğinden ümidimi kesip kargo firmasını aradığımda IKEA tarafından kargo onayı verilmediği için kargomun tekrar dolaşıma çıkarılmadığını öğrendim. Mevcut durumda dönüş alamadım ve IKEA'nın nakiye ücretini ödediğim ürünün teslimatını yapıp yapmayacağı hakkında hiçbir bilgi sahibi değilim. Israrla beni arayıp bilgi vermiyorlar.

Kaan
17 Eylül 2024 01:10

IKEA üzerinden stoğa gelmesini beklediğim ürün 10 eylülde stoğa geldi ve sipariş verdim. Bugün ayın 17 si ve stokta olan ürün için ekranda siparişiniz işleniyor yazıyor. Bunum dışımda bir mesaj bildirim yok. Müşterilerine sabırlı olmayı mı öğretiyor IKEA? Stokta karışıklık mı yaşıyor?

Özlem
24 Mayıs 2024 19:29
Unal sonuçtan hiç memnun değil

Unal
19 Aralık 2024 19:01