Ali
01 Ekim 2024 20:35
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Siparişiniz en geç pazartesi gün içerisinde adresinize teslim edilecek bilgisi ilgili kargo firması tarafından iletilmiştir. Teşekkürler”

IKEA Mapa Mobilya ve Aksesuar Pazarlama a. Ş. Tarafından 312509242245796 Sipariş numaralı ürünüm Hemnes Divan teslimatında Arvato ve Horoz Lojistik firmasının göndermiş olduğu mesajda 4 koli teslim edilecektir diye bilgilendirme yapıldı. Kargo teslim sürecinde 3 adet koli ve 1 adet yatak olacak şekilde 4 parça ürün olduğunu gördüm ve hasar olmadığı için ürünleri teslim aldım. Kolileri açtım. Parçaların eksik olduğunu fark ettim. Kolileri kontrol ettiğimde numaraların olduğunu fark ettim. 1-3-4 numaralı kolilerin tam sağlam olduğu 2 numaralı kolinin (çekmece ve raylı sistemin bulunduğu koli ) teslimi gerçekleşmediğini fark ettim. Bu durumu kendi stoklarınızı kontrol ederek teyit edebilirsiniz. Bilgilendirme mesajında 5 Parça/Koli olarak bilgilendirilme yapılması gerekirdi. Zira yatağın kaç koliden oluştuğunu bilmiyorum. Firmanızın stoklarını kontrol edip eksik kolinin tarafıma teslim edilmesini talep ediyorum.

Ali
02 Ekim 2024 18:20

Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

Aslıhan
06 Ağustos 2024 14:37
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Vida Nedeniyle Haftalardır Yatağı Kuramıyorum

09 Eylül 2024 14:17
IKEA - Hemnes Divan Eksik Ürün Gönderimi

Merve
24 Aralık 2024 15:38
Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

Emrullah
23 Ağustos 2023 09:28