Aydın sonuçtan hiç memnun değil

idefix'ten Alınan Bisikletin İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar!

idefix'ten Alınan Bisikletin İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar!
Aydın
13 Eylül 2024 12:41

Torunumun yaş günü için 15 gün önceden sipariş verdiğim IDE66d1b3ccb9ca4 sipariş numaralı Globber explorer 4in1 bisiklet 3 gün sonra elime ulaştı.
Bisikleti kurduğumda ebeveyn kolunun (yönlendirme) boşa döndüğünü gördüm. Aynı şekilde paketleyerek iade kodunu alarak kargoya verdim ve ürün satıcıya ulaştı.
Ancak kargo takibi yaptığımda gönderdiğim ürünün iadesine onay verilmediğini gördüm. Neden kabul edilmediği hakkında herhangi bir bilgi yoktu. İdefix müşteri hizmetlerini aradım ve sorunu söyledim. Konu ile ilgileneceklerini ve bana dönüş sağlanacağı söylendi ancak bu olmadı.
Tekrar aradığımda sabretmem gerektiği söylendi. Ben 15 gün geçtiğini, yaş gününün geçmekte olduğunu, bana bu süre içinde daha iade sebebinin bile bildirilmediğini ve firmanın bana bir şekilde ulaşmasını söyledim.
Ancak herhangi bir değişiklik olmadı. Ne ürünün gönderildiği licapo firmasına ulaşabiliyorum ne İdefix'ten bir sorumlu kişiye ulaşabiliyorum. Müşteri temsilcisi duvarını bir türlü geçemedim. Hiçbir şekilde bir muhatap bulamıyorum. Bu alışveriş adını sık duyduğum İdefix'ten yaptığım ilk alışverişti ve son alacak sanırım. Bu kadar kötü bir organizasyon görmedim. Paranla rezil olmak deyimi tam bunlar için söylenmiş olsa gerek.
Ürünün derhal değiştirilmesini ya da ücretinin hesabıma devredilmesini istiyorum.

13 Eylül 2024 14:03 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. En kısa sürede sizin ile iletişime geçeceğiz. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. idefix Müşteri Deneyimi Ekibi

19 Eylül 2024 18:41

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili tarafınıza bilgilendirme maili iletilmiştir. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. idefix Müşteri Deneyimi Ekibi

Aydın
20 Eylül 2024 14:56

İdefix pişmanlıktır, idefix paranla rezil olmanın ne olduğunu görmektir. Kısacası idefix bir beceriksizler ordusunun vücut bulmuş halidir. 25 gün beni oyaladıktan sonra utanmadan cevap olarak satıcıya soru sorma süreniz dolmuştur diye bir cevap yazmış insan birazcık utanır

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
18 Kasım 20:20

İdefix'ten Eksik Ürün Gönderimi Ve Çözümsüz Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Muhammed
12 Aralık 16:05
İdefix'ten Eksik Ürün Gönderimi Ve Çözümsüz Müşteri Hizmetleri Deneyimi
idefixten-eksik-urun-gonderimi-ve-cozumsuz-musteri-hizmetleri-deneyimi-2.jpg
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

İdefix İade Sürecinde Sürekli Oyalandım Paramı Alamıyorum

Aylin
23 Eylül 09:36
İdefix İade Sürecinde Sürekli Oyalandım Paramı Alamıyorum
idefix-iade-surecinde-surekli-oyalandim-parami-alamiyorum-2.jpg
idefix-iade-surecinde-surekli-oyalandim-parami-alamiyorum-1.jpg
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Hasarlı Laptop Teslimatı Sonrası İdefix’ten Dönüş Alamıyorum

Süleyman