Huawei Wach Buds Kayıp Kulaklık Çilesi

Huawei Wach Buds Kayıp Kulaklık Çilesi
Şener
10 Şubat 2024 11:01

Watch Buds model saat aldım ve kayıp kulaklık kampanyasından faydalanmak istiyorum. Ancak 3 aydır kayıp kulaklığımı alamadım ve müşteri hizmetleriyle net bir diyalog kuramıyorum. Kulaklığımı alabilmek için kutuyu eksiksiz, iç aksesuarlarıyla birlikte ve içine not ekleyerek Canpark AVM'deki servise göndermem gerektiği söylendi. Servise Yurtiçi Kargo gönderi koduyla ulaştım ve saatimi neden göndermem gerektiğini sordum. 'Bizde stok yok, Yurtiçi Kargo ile anlaşmamız yok, haberimiz olmadan gelen kargoları teslim almayız' yanıtını aldım. Trabzon'da bana yakın bir servis olup olmadığını ve iletişim kurabileceğim bir numara alıp alamayacağımı sordum, ancak ne zaman arasam cevap veren olmadı. Yetkililere soruyorum; kayıp kulaklığımı almak istiyorum. Saatimi neden servise göndermeliyim? İkna edici bir cevap veya açıklama alamadım. Kargo en iyi ihtimalle gidiş-geliş 3'er gün ve serviste 4 gün kalsa, 10 gün cihazımı kullanamayacağım. Bu, müşteri memnuniyeti odaklı olduğunu iddia ettiğiniz hizmet anlayışınıza uygun mu, merak ediyorum ve çözümlerinizi bekliyorum.

Bd Karakalem
Bd Karakalem

Kulaklığın biri kayboldu hiçbir şekilde muhatap bulamıyorum aldığıma çok pişman oldum

07 Nisan 2024 10:31
Huawei Watch Buds, Telefonla Kullanmayacaksanız Alın.
Serhan sonuçtan hiç memnun değil

Serhan
07 Ekim 2023 00:43