Osman sonuçtan hiç memnun değil

HP Yetersiz, Yavaş, Kaba Servis

Osman
22 Ekim 2023 10:30

Okula 2hafta kala, garantisi devam eden, laptopu ısınma, oyundan atma sebebiyle servisi aradım. Büyük ihtimal tozlanma gibi sebepten olabileceği, kesin olmamakla beraber kısa süreceği söylendi. Servis merkezinde 20iş günü yasal süreden bahsedildi ve laptopu verdim. 16. İş günü hala tamir bitmediği ve laptopa ihtiyacım olduğu için aradım ve onarımı iptal etme ve bugün geri alma isteğimi belirttim. Akşama kadar iptal işlemi bitmediği ve laptop geri verilmediğinden arayıp, onarıma devam edebileceklerini söyledim ve bu 4saatlik iptal sürecinin tamir süresine etkisi olmayacağı konusunda müşteri hizmetlerinden teyit aldım. Sonraki süreçteki aramalarımda yurt dışından parça geldiği ve parçaların“bozuk, uygun olmadığı için” yeni parça siparişi yapıldığı söylenip işlem bitme süresi ileri tarihe atıldı. Sonra gelen parçalarında devamlı uyumsuz, bozuk olmasıyla tahmini onarım süresi tekrar uzadı. 20iş günü bittiğinde değişim hakkım olduğu ama bunun “en iyi ihtimal”1ay süreceği söylendi. Okul açıldığından laptopsuz o kadar bekleyemezdim. Devamlı ileri tarihe atılan, bir türlü bitmeyen onarımı iptal edin ve laptopu geri verin dedim. 6gün sonu laptop hala“onarımsız” şekilde geri verilmediğinden şikayet kaydı oluşturdum ve iptal işlemi başladı. Ne hikmetse 6gün uğraştığım iptal işlemi ancak şikayet oluştuğunda öneme alındı. Şikayet birimi cihazı bugün veya yarın alabileceğimi söyledi. Aylarca telefonda oyalandığımdan süreç hızlansın diye servis yerine gittim. Çalışanlar ben düzgünce konuşurken durduk yere “sizin yüzünüzden laptopun onarımı gecikti” “isterseniz mouse pad çalışmadan veriyim” gibi üstten ve çirkin üslupla konuştu ve o gün laptopu alamadım. Sonraki gün sonunda laptopu alabildim. Özetle laptop 1,5 ay servis merkezinde kaldı ve hiçbir onarım olmadan, içindeki her şey silinmiş halde elime geri ulaştı. 1senelik son model laptopta bir sorun olmasını geçtim, 1,5 ayda onarılmayan ve onarımsız laptopu geri verme sürelerinin bile en az 1hafta olduğu servis hizmetinin ne kadar kaliteli ve müşteri odaklı olduğu bence gayet açık. Üstelik başka zaman laptopu getirsem değişim işlemi başlar mı dediğimde, sözde 20iş günü süren servis sürecinin tekrar başlayıp ancak sonuç alınamazsa değişim işleminin başlayabileceği söylendi. Kısaca yazın versem en az 2ay laptopsuz kalacağım. 2yıl garanti verdiğiniz cihazı onarım diyerek 3ay insanların elinden alıyorsunuz, o zaman ben bu laptopu niye aldım? Bu şikayeti geri bildirim beklemeden sadece müşteri mağduriyeti göstermek için yazdım

23 Ekim 2023 13:49 (Şikayetten 1 gün sonra)

Mehmet sonuçtan memnun değil

20 Mart 2025 10:56
HP Victus Bilgisayarımın Onarım Sürecinde Yaşanan Gecikme Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
06 Ekim 2023 13:58

Rabia
10 Kasım 2024 17:52
Mustafa sonuçtan çok memnun

20 Haziran 2025 19:35
"Yaklaşımları çok pozitifdi. Teşekkür ediyorum. Ancak internette 444 lü numaralarını daha etkin göstersinler. Yoksa benim gibi sahte yetkili servislere kapılan çok olur."
Sedef sonuçtan hiç memnun değil

Sedef
24 Ekim 2023 17:55