HP Smart Tank 515 Yazıcıda Mürekkep Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Erişimi

HP Smart Tank 515 Yazıcıda Mürekkep Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Erişimi
Sena
03 Kasım 2024 01:47

2022 Haziran ayında HP Smart Tank 515 yazıcı aldım. Normalde sorunsuz çalışıyordu ama bu Eylül ayında sorunları başladı. Ben öğretmenim 30 kişilik sınıfım var haftada en az 2 kere 30 sayfalık baskı alıyorum. Ama siyah mürekkebi bir süre sonra silik yazmaya başladı. Sabah açıyorum çıktı alacağım yok hep çizgi çizgi çıkartıyor 5-6 tane test sayfası alınca ancak düzeliyor mürekkep boşa gidiyor. Kafa temizleme, hizalama, baskı kafasındaki lekeleri silme her şeyi yaptım. Şimdi de renklisinde problem çıktı. Sarı rengi asla vermiyor mürekkebi dolu olmasına rağmen. Çıktı alıyorum pembe sayfalar çıkıyor. Ara tatil geldi. Çocuklara ödev çıkartacaktım şu an aşırı mağdur oldum. Bir de yazıcıyı tamire vermekle uğraşacağım. Gerçekten başka marka kullanan öğretmenler var 5-6 yıl olmuş daha hata almamışlar. Basit sorunları kendileri düzeltmişler ben daha 2. Yıldan böyle sorunlarla karşılaşıyorum. Üstelik online ortamda sorunu çözebileceğimiz yer de yok ben arama saatlerinde arayamıyorum okulda oluyorum, bir mesaj atıp durumu bildireceğim. Yer yok ya.

05 Kasım 2024 09:38 (Şikayetten 2 gün sonra)

Selin
25 Aralık 2024 11:03