30 Aralık 2024 18:26

Çocukların ödevleri vs. için ev kullanımı için almış olduğum HP Smart Tank 515 serisi yazıcı satın aldıktan bu yana doğru düzgün neredeyse hiçbir şekilde randımanlı, sıkıntısız kullanma şansım olmadı. Her yazıcıyı kullanma ihtiyacım olduğunda renkli veya siyah beyaz fark etmeksizin ya silik yazıyordu, ya şeritler oluyordu baskıda ya da renkler uçuk veya birbirine geçmiş durumda oluyordu. Her seferinde yazıcı kafalarını temizleme veya hizalama gibi düzeltme aksiyonları almam gerekiyordu ki bunlardan sonra da kaliteli baskı aldığım nadirdir. Bir defa değişim yapıldı. Bu cihaz sonrasında da problemler devam etti ve iki yıllık garanti süresi sonrasında bu problemlerden bıktığım için servise verdim ve inceleme sonucunda bana çıkarılan fatura 4485 TL. Bu yazıcının sıfır fiyatı zaten 5300 TL civarında. İnanılır gibi değil gerçekten, müşteri memnuniyeti denilen bir yaklaşım olmadığı gibi yazıcı sattık sonrasında bir de serviste neredeyse bir yazıcı parası kadar müşteriyi söğüşleyelim mantığı hakim gördüğüm HP markasında. Hiçbir şekilde düzgün ve etkin bir şekilde kullanmadığım bir yazıcıdan kaliteli ve olması gerektiği bir baskı alabilmem için kendi cebimden bir yazıcı ücreti daha vermem isteniyor. Ben bu meblağı ödemek istemiyorum haliyle. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde durumu anlatmama rağmen; garantisi bitti başka türlü bir çözüm sunamıyoruz minvalinde konuştular. HP'den bir daha yazıcı almayacağım tabii ki, insanlar da görsün almayı düşünen varsa birkaç kez daha düşünsünler diye buraya yazmak istedim.

31 Aralık 2024 13:33 (Şikayetten 19 saat sonra)
02 Ocak 2025 10:57

Konu ile ilgili geri dönüş yapıldı evet ancak yapabileceğimiz bir şey yok, mağduriyetinizi çözmüyoruz ve bu konu ile ilgili başkaca arama da yapmayacağız diye aramışlar.

HP Yazıcılar Kronik Sorunlu, İşlerim Aksadı!

Enver
24 Temmuz 2025 16:35
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
21 Mart 2024 19:40
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

HP Yazıcıda Sürekli Pembe Çıktı Sorunu Ve Ekstra Masraf

Sibel
10 Ekim 2025 12:27
hp-yazicida-surekli-pembe-cikti-sorunu-ve-ekstra-masraf-1.jpg

Cihan
20 Nisan 2024 13:34
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
16 Ekim 2023 10:29