Faruk sonuçtan hiç memnun değil

HP Servisi Ürünümü 1 Aydır Göndermiyor

29 Temmuz 2024 19:28

1 Temmuz 2024 tarihinde HP Omen 15 bilgisayarımı Ankara HP resmi servisine teslim ettim. Anakartın bozulduğunu parça sipariş edeceklerini söylediler. 12 Temmuz tarihinde yurt dışından parça sipariş ettiklerine dair SMS geldi. Sonrasında 27 Temmuz günü aynı şekilde tekrar parça sipariş ettiklerine dair yeni bir mesaj geldi. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise hala yurt dışından parça beklediklerini ne zaman geleceğinin belli olmadığını söylediler. Hala bilgisayarım yapılmamış durumda ve müşteri hizmetlerini aradığımda bir yardım alamıyorum. Bilgisayarım 20 iş gününden fazla zamandır aynı zamanda 1 aydır serviste. Bilgisayarım hakkında bir bilgi almak için HP nin sitesinden takip numarasıyla baktığımda ise bir sonuca ulaşamıyorum. Hukuki süreçlerle yeni bir ürün talep etmek zorunda kalacağım. Yardımcı olunmadığı takdirde.

14 Ağustos 2024 11:37

HP teknik servisine 1 temmuzda bilgisayarımı teslim ettim. Defalarca müşteri hizmetlerini aramama rağmen bana tek söyledikleri şey yurt dışından parça bekledikleri. Resmen bilgisayarımı rehin almış durumda bekletiyorlar ve hiçbir gelişme yok. Ayrıca Şikayetvar'a da yazdım beni arayıp bilgisayarın 1 haftaya hazır olacağını söylediler ve tabii ki öyle olmadı. Beni aradıklarından sonra yaklaşık 3 hafta geçti hala bilgisayarım yok. HP müşteri mağduriyeti konusunda bir numara. Bu kadar rezil bir durumla karşılaşacağımı bilsem hayatta HP almazdım. HP alacaklara önerim almamaları. Benim yağacağım şey ise şu olacak. Tüketici haklarını aradım ve yapmam gereken şeyi söylediler. Yeni ürün talebinde bulunacağım.

30 Temmuz 2024 16:36 (Şikayetten 21 saat sonra)
03 Ağustos 2024 00:40

HP yetkili servisi tarafından benimle iletişime geçtiler, ürünümün bu hafta içerisinde hazır olacağını yurt dışından sipariş edilen parçaların geldiğini söylediler. Fakat bugün aradığımda (cuma günü) hala gelmeyen parçalar olduğunu, HP Ankara servisiyle iletişime geçileceğini ve beni bilgilendireceklerini söylediler. Hala ürünüm elimde değil hala bekliyorum. Hala sorunuma bir çözüm bulunmaması HP gibi bir şirkete yakışmayan bir durum. Ürünümün bu hafta hazır olacağını ve parçaların kendilerine geldiğini söyleyip sonrasında hala beklenen parçaların olduğunu söylemeleri HP nin müşteri hizmetlerinin ve destek hattının çok büyük eksiklikleri olduğunu gösteriyor. Müşteri güvenini kıran bu davranışın bir an önce ortadan kalkmasını, sorunumun çözülmesini ve ürünümün bir an önce onarımının tamamlanmasını talep ediyorum.

10 Ağustos 2024 12:22

Hala hiçbir gelişme yok. Tüketici haklarını aradım ve HP den yeni ürün talep edeceğim. HP bilgisayar almak tamamen pişmanlığım oldu. Hiçbir şekilde önermiyorum.

Yakup
Yakup

Son durum ne ben de aynı sorunu yasıyorum

Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

HP Bilgisayarımın Onarımı Eksik Yapıldı Değişim Talebim Reddedildi

Oğuz