HP Omen Mouse'larda Kronik Scroll Sorunu

22 Kasım 2024 00:301.338

15 Nisan 2024 tarihinde Trendyol'dan aldığım HP Omen Reactor Optical 2VP02AA Gaming Mouse'da scroll sorunu yaşıyorum. Yukarı doğru kaydırınca yağlanmamış kapı sesi gibi bir ses geliyor. Aynı sorunu iki defa daha yaşadım ve ikisi de HP marka fareydi.

HP Omen Vector Essential 7200 dpı Gaming Mouse'u 25 Haziran 2022 tarihinde aldım. Yaklaşık altı yedi ay sonra, şu an kullandığım farede olduğu gibi, scroll kısmından ses gelmeye başladı. Ayrıca sol tık iki defa basmaya başladı. Bu durum üzerine müşteri hizmetleriyle konuştum ve ürünü garantiye gönderdim. Yaklaşık bir buçuk yıl sonra bana aynı farenin sıfırını gönderdiler, ancak onda da aynı sorunları yaşadım.

Tekrar müşteri hizmetleriyle konuştuğumda, "İkisini de gönderin, inceleyelim." dediler. Ancak artık uğraşmak istemedim ve iki ay faresiz kalmak istemediğim için bu fareden vazgeçtim. Bunun üzerine, 15 Nisan 2024 tarihinde HP Omen Reactor Optical 2VP02AA modelini aldım. Ne yazık ki yine aynı sorunları yaşıyorum. Şu an başka bir sorun yok ama sesi duydukça sinirleniyorum.

Bu durumun kronik bir sorun mu yoksa genel olarak ürünlerde mi bir problem olduğunu merak ediyorum. Cidden yoruldum, artık bir çözüm bulunmasını istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

21 Kasım 2024 23:57

Tekrar müşteri hizmetleriyle konuştuğumda, "İkisini de gönderin, inceleyelim." dediler. Ancak artık uğraşmak istemedim ve iki ay faresiz kalmak istemediğim için bu fareden vazgeçtim. Bunun üzerine, 15 Nisan 2024 tarihinde HP Omen Reactor Optical 2VP02AA modelini aldım. Ne yazık ki yine aynı sorunları yaşıyorum. Şu an kullanılamaz durumda değil fare ama sesi duydukça sinirleniyorum.

22 Kasım 2024 10:16 (Şikayetten 9 saat sonra)

Sayın İlgili; Müşterimiz Seha B.'ın sitenize yazmış olduğu şikayet ile ilgili tarafınıza bazı bilgiler iletmek isteriz. Sitenizde yayınlanan yazısına istinaden Müşteri ilişkileri yetkilimiz Seha B. ile iletişime geçmiş , konu ile ilgili bilgilendirme sağlanmıştır. Konuyu bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla; HP Türkiye Kurumsal Ürünler Müşteri İlişkileri

2 Aralık 2024 12:50

Aradılar ama herhangi bir çözüm sunmadılar arayacağız dediler aramadılar video gönderebilirim dedim ona da bir şey demediler

HP Omen Mouse Modellerinde Tekrarlayan Scroll Sesi Ve Tıklama Sorunları

19 Haziran 2025 02:29675

HP Omen Vector Gaming Mouse, Garanti Kapsamında Tedarik Ve İade Sorunu

Yağız
Yağız
1 Temmuz 2024 15:061.957

22 Nisan 2023 tarihinde Ankara Kentpark Media Markt şubesinden aldığım HP Omen Vector Gaming Mouse'um 1 yıl geçtikten so...

HP Omen Mouse Sol Tuş Çift Tıklama Sorunu

Ayhan
Ayhan
19 Ağustos 2024 00:30645

Media Markt'tan 03.09.2022 tarihinde HP Omen mouse aldım. Mouse'u sadece çizim yaparken kullanmama rağmen sol tuşunda çi...

HP 4 Ay İçinde Bozulan Mouse Ve Servis Desteği Verilmemesi.

Serhat
Serhat
11 Ekim 2023 17:341.903

09/06/2023 tarihinde tekra market üzerinden HP Omen vector kablolu mouse aldım. 4 ay içinde mouse bozuldu. HP'nin distri...

HP Pavilion 800 Gaming Klavyede Kronik Tuş Ve RGB Arızası, Garanti Ve Destek Sorunu

Burak
Burak
15 Ağustos 2025 18:57496

04.02.2022 tarihinde BİM'in aktüel ürünü olarak satın aldığım HP Pavilion 800 Gaming Klavye'de, herhangi bir darbe veya ...

HP 240 Mouse Arızası

HP 240 MouseArızası

Hasan
HP Omen Vector Wireless Zoom Yaparken Takılma

HP Omen VectorWireless Zoom Yaparken Takılma

Anıl
HP Bilgisayarda Mouse'yi Hareket Ettirdikçe Ekranın Kararması!

HP BilgisayardaMouse'yi Hareket Ettirdikçe Ekranın Kararması!

Damla

Öne ÇıkanKonular