Efe sonuçtan hiç memnun değil

HP Bozuldu Yenisini Aldım Yine Bozuldu

25 Şubat 2024 18:55

HP Omen 16 wf-0009nt 31.10.2023 de Vatan Bilgisayar'dan satın aldım. Bilgisayarım dün Forza Horizon 5 oyununu oynarken bir anda ekran gitti. İlk başta fazla ısınmadan diye düşündüm ve beklemeye koyuldum. Beklerken aslında bilgisayarın hala çalıştığını fark ettim. Fanları çalışmayı sürdürüyordu. Müziğim hala çalıyor ve kulaklığımdan değiştirebiliyordum. Tam olarak 47dk bekledim ancak makine açılmadı. Hatta makineyi şarjdan çıkarttığım zaman fanları duruyor, yeniden takınca çalışıyordu. Bugün itibari ile Vatan Bilgisayar'a götürdüm. Ancak okulum gereği bilgisayarsız kalmayacağımdan; arıza tespit için gönderilen "Bilişim Destek Hizmetleri San. Tic. A. Ş." ye bizzat ben yarın götüreceğim. Güncellemeleri an be an paylaşacağım.

profile profile profile
26 Şubat 2024 11:25 (Şikayetten 16 saat sonra)
26 Şubat 2024 12:56

Evet aradınız teşekkür ederim. Ancak beni arayan Özlem hanım hukuk departmanına bağlı olduğunu ve yanlış bilgiler vermek istemediğini söyleyerek haklarımdan bahsetti. Bahsettiği haklarımın eksiltili olduğunu “alo 175 Tüketici Danışman Hattı” daha önceden arayarak fark ettim. Benim gibi diğer kullanıcılarında başta devletimizin kurumlarına başvurup hakları hakkında bilgi almalarını önemle tavsiye ederim.

26 Şubat 2024 18:48

Evet, bugün itibariyle “Bilişim Destek Hizmetleri a. Ş.” ye gittim ürünü teslim ettim. Ancak ben ürünü verdikten ve benim sorunumu dinledikten hemen sonra işleme başlandı. İşlem tamir olarak işlenirken benim talebimi almadan kendi kafasına göre işlem yaptığından beyefendiyi yarıda durdurdum ve sadece servis raporu istediğimi duruma göre değişimini ya da tamirini isteyeceğimi söyledim. Paylaşımlara devam edeceğim. Bilginize…

29 Şubat 2024 21:58

Selamlar haberler kötü. Ürünün anakartı arızalı kullanıcı hatası yok şeklinde tespit yapıldı ürünü aldım. Bu ikinci ürünüm ilki de Omen 17’ydi. İlki de ana kart arızalı kullanıcı hatası yok teşhisi kondu. Demek ki neymiş? HP Omen serisi bilgisayarların anakartları kronik hatalı. Bu hatalar Neyse ki 6 ayı doldurmadan ortaya çıktı.

Yunus
Yunus

4 ay önce yeni HP Omen PC aldım Hocam ben de aynı sorun vardı mesaj göndermişler ürün için gerekli parçalar yurt dışından sipariş edilmiştir diye. Sistemden baktım 2 adet fan ve ana kart. Fanlar gelmiş ama ana kart tahmini teslim tarihi nisan 17 diyor. Nisanin 17 sine kadar beklersem 1.5 ay serviste kalmış oluyor bu ne saçma iştir. Sizce ne yapmam gerekiyor

Alperen sonuçtan memnun değil

Alperen