Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Dan Hasarlı-Hatalı Ürün Teslimatı

Duygu
21 Ağustos 2023 20:21

Hoover dan Hasarlı-Hatalı ürün teslimatı ve sıfır satış sonrası desteği!
Ürünümü aylarca değiştirmediler. Kendim yenilemek zorunda kaldım.

Hoover Marka Bulaşık Makinem tarafıma bozuk-hasarlı şekilde Teslim Edildi. Üzerine yetmezmiş gibi değişim konusunda beni aylarca oyalayarak geri dönüş sağlamadılar. Beni aylarca bulaşık makinesiz bırakarak mükemmel bir yıldırma politikası uyguladı Hoover. Ve sonunda sıfır aldığım makineyi kendim tamir ettirmek parça değişimi yaptırmak zorunda bırakıldım.
Asla tavsiye etmediğim- satış sonrası müşteri desteğinin sıfır olduğu- çok amatör bir marka Hoover. Elektronik ve beyaz eşyalarda kesinlikle köklü ve büyük markalardan vaz geçilmemesini bana acı şekilde gösteren 3. Sınıf hizmet kalitesine sahip bir marka. Zararımın hem maddi- hem fiziki- hem de hem manevi yorgunluk olduğu bu markayı hata edipte kimse evine sokmasın.

22 Ağustos 2023 08:58 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sevgi
Sevgi

Böyle bir saçmalık olabilir mi ya, hasarlı gelen bütün ürünlerde 6ay değişim hakkınız vardır satış sözleşmelerinizi okuyup haklarınızı talep edebilirsiniz ayrıca ayıplı ürün satışından firmayı Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunduğunuzda koşulsuz şartsız para iadesi alabilirsiniz haklarınızı arayın ki aynı şeyleri herkes yaşamasın

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Bulaşık Makinesi: Hayal Kırıklığı Ve Servis Sorunları

29 Ocak 2025 02:34